• Commercieel vastgoed

COMMERCIEEL VASTGOED

Met een bedrijfsbrede integratie levert Dynamics Empire u alle benodigde ondersteuning voor optimaal renderende vastgoedobjecten.

Rendement op alle vlakken

Als vastgoedprofessional wilt u op elk gewenst moment een scherp beeld van het rendement van uw objecten. Dat kan alleen wanneer u, aan de basis, alle feiten en alle acties compleet en integraal kunt vastleggen. Wij helpen uw medewerkers hun taken succesvol uit te oefenen, van onderhoudsmonteur en technisch beheerder tot (financieel) directeur en manager tot controller en assetmanager.

Flexibel waar nodig

Veranderende regelgeving, belastingwetgeving, hogere financieringslasten – factoren die vragen om een primaire IT-oplossing die zich desgewenst aanpast. Dynamics Empire sluit aan op uw specifieke situatie, en verandert mee wanneer u processen anders inricht, andersoortige gegevens wilt invoeren, of andere inzichten verlangt.

Anytime, anyplace, anywhere

Dankzij onze mobiele oplossingen heeft u als gebruiker altijd en overal volledige ondersteuning. Door de volledige integratie van onze apps met het centrale bedrijfssysteem wordt het traject van mutaties kort en krachtig. Een slimme architectuur en geavanceerde programmeertaal zorgen ervoor dat de data zowel online als offline kunnen worden geraadpleegd en bewerkt.

Portalen als virtuele ontvangstruimte

Uw klant verlangt innovatie van het dienstverleningsconcept en vraagt steeds meer naar zelfservicemogelijkheden. Consumenten zoeken voortdurend naar mogelijkheden om zelf sterker de regie te kunnen voeren; klantenservice via het digitale kanaal past volledig in die ontwikkeling. Onze zelfserviceportalen geven invulling aan die behoefte.

State of the art

Microsoft Dynamics NAV, het wereldwijd toegepaste ERP-systeem, vormt de basis van onze oplossing. Als certified Microsoft Partner zijn wij verzekerd van de allerlaatste technologieën, toegepast in branchespecifieke applicaties. Met onze oplossingen profiteert u, nu en in de toekomst, van een wereldwijde innovatiekracht.

Integrale totaaloplossing

Samen vernieuwen is onze missie. We willen actief bijdragen aan het efficiënter, klantgerichter en transparanter maken van vastgoedorganisaties. Door de inzet van een modern en gestandaardiseerd ICT-platform kunnen onze klanten zich richten op het creëren van meerwaarde voor huurders en pand. Denk aan zelfservice dienstverlening, adequate informatievoorziening en renderend vastgoed. Voor nu en later.

Dynamics Empire is de totaaloplossing voor de vastgoedsector om de operationele bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Met Microsoft Dynamics NAV als ERP. Flexibel in te richten en eenvoudig te beheren.

Dynamics Empire

Voor nu en in de toekomst

Dynamics Empire is een efficiënt vastgoedsysteem. Enerzijds solide, omdat het is gebaseerd op bewezen standaarden. Anderzijds flexibel, omdat het modulair is opgebouwd en heel eenvoudig naar uw (veranderende) wensen is in te richten.

Hein Brockhoff

Hein Brockhoff

commercieel directeur

Wij kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een gezonde vastgoedsector, die renderende woon- en werkconcepten nu en in de toekomst mogelijk maakt.

Totaalpartner

Expertise

Onze professionele medewerkers sluiten qua kennis en kunde naadloos aan op ons volledig geïntegreerde ERP-systeem Dynamics Empire, dé informatieoplossing voor vastgoedbeheer. Dynamics Empire is gebaseerd op de meest recente versie van Microsoft Dynamics NAV en volgt daarmee de laatste technologische ontwikkelingen – wereldwijd – op de voet.

Projectmanagement

Cegeka-dsa heeft de kennis en kunde in huis om een implementatieproject van A tot Z in goede banen te leiden. Begeleiding, training en nazorg krijgen van ons alle aandacht, zodat u als klant zo snel en geruisloos mogelijk met onze oplossingen aan het werk kunt.

Implementatie

Cegeka-dsa implementeert volgens een beproefde methodiek die is vastgesteld op basis van jarenlange kennis en ervaring. We passen daarbij technieken en methoden toe die in de praktijk hun effectiviteit hebben bewezen. Zo komen we tot een optimale integratie van uw processen en het ERP-systeem.

Innovatie

Cegeka-dsa blijft constant innoveren. Wij maken gebruik van de allernieuwste Microsoft-technologieën, waarmee wij duurzame en toekomstvaste oplossingen leveren. We zijn steeds bezig met het praktisch toepasbaar maken van de laatste technologische ontwikkelingen, zodat aan uw veranderende behoeften tegemoet wordt gekomen.

Support

De medewerkers op onze afdeling Support vervullen een belangrijke rol binnen ons bedrijf: zij zijn het aanspreekpunt voor u als klant, en zullen er alles aan doen om een antwoord of oplossing te leveren voor uw vraag of issue. Zij zijn pas tevreden als u dat bent.

Outsourcing

Cegeka-dsa biedt haar klanten de mogelijkheid om haar applicaties via het internet te gebruiken: wij faciliteren op uw verzoek de volledige ICT-infrastructuur. Van installatie en onderhoud tot beheer en werkplek nemen wij u de werkzaamheden en zorgen uit handen.

Wilt u meer informatie over Dynamics Empire, of met ons van gedachten wisselen over uw specifieke situatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers via sales@cegeka-dsa.nl.