Cegeka-dsa is genomineerd voor CorporatieNL Digital Awards

Met gepaste trots kunnen wij melden dat cegeka-dsa is genomineerd voor een CorporatieNL Digital Award 2017 in de categorie ‘Meest innovatieve product’. Op 16 november worden de CorporatieNL Digital Awards 2017 uitgereikt tijdens het congres ‘De digitale corporatie’. Tijdens dit congres mogen de finalisten nog eenmaal pitchen voor de jury! Stem jij ons naar de finale? Breng dan nu je stem uit.

Onze Nominatie: SIG Dagelijks Onderhoud

In samenwerking met de corporaties hebben wij het proces voor dagelijks onderhoud in onze bedrijfssoftware Dynamics Empire volledig gedigitaliseerd; van online-dienstverlening voor de huurder (24/7), intake, planning en uitvoering tot en met de financiële afwikkeling met de aannemers.

Deze innovatie maakt het corporaties mogelijk om een van hun meest missie kritische processen, dagelijks onderhoud, klantgerichter en goedkoper te organiseren. Alle operationele modellen die in de praktijk bestaan (eigen beheer, uitbesteden en combinatie van beide) worden door onze oplossing ondersteund.

Een wezenlijke bijdrage aan een vitale, transparante en efficiënte vastgoedmarkt
Het proces is voor de huurder veel korter, efficiënter en toegankelijker geworden. Door inzet van slimme logaritmes is de kwaliteit van de intake en planning verhoogd, waardoor de zogenaamde ’one-time fix’ van het reparatieverzoek, en daarmee ook de klanttevredenheid, is verhoogd.

Daarnaast wordt het proces voor de corporatie aanzienlijk goedkoper, doordat aannemers hun werk slechts eenmaal in hun eigen systeem of in Dynamics Empire plannen en administreren, en omdat de opdrachtverstrekking en facturatie aan huurders en VvE’s volledig is geautomatiseerd. Ook het inzicht in het vastgoed en het vastgoedonderhoud neemt toe doordat alle relevante data slechts eenmaal en consistent wordt opgeslagen.

Klik hier om je stem uit te brengen!

Over cegeka-dsa
Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en efficiënte vastgoedmarkt. Wij doen dat vanuit onze overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later.