Slide background

Dynamics Empire

Integrale oplossing voor wonen, vastgoed en financiën
Release 16

Integrale oplossing

Dynamics Empire is de totaaloplossing om uw bedrijfsvoering te ondersteunen, op het gebied van wonen, vastgoed en financiën. Met Microsoft Dynamics NAV als ERP. Flexibel in te richten en eenvoudig te beheren.

De oplossing bestaat uit een ERP-kern en de aanvullende integrale modules Klantenservice, Ketensamenwerking, Mobility, BI en DMS. Hiermee heeft u een functioneel zeer rijke en complete basis voor uw bedrijfsvoering. Daarnaast biedt de module Open u de keuzevrijheid om expertsystemen en modulaire oplossingen van derden te koppelen.

Alle informatie maar één keer vastleggen
In Dynamics Empire ERP zijn alle relaties, gegevens en kernactiviteiten voor Wonen, Vastgoed en Financiën in één kern geïntegreerd op basis van één database. Alle gegevens hoeven dus maar één keer en op één plek te worden vastgelegd.

De oplossing is integraal ontwikkeld en getest en wordt integraal beheerd. Hiermee wordt geborgd dat bij toekomstige ontwikkelingen de ERP-kern en de modules op elkaar afgestemd blijven.

Dynamics Empire in 2 minuten

Uw vastgoedorganisatie moderniseren? Dynamics Empire is de totaaloplossing om uw bedrijfsvoering optimaal te ondersteunen op het gebied van wonen, vastgoed en financiën.

Dynamics Empire ERP is de kern van
de oplossing en biedt op intuïtieve wijze geautomatiseerde ondersteuning voor de algemene bedrijfsprocessen van vastgoedorganisaties.

Klantenservice is de centrale functie binnen de organisatie voor het afhandelen van alle klantverzoeken via het Klant Contact Center (KCC) of klantportaal en wordt ondersteund met een kennisbank.

Ketensamenwerking stelt uw
organisatie in staat om via
portalen slimmer samen
te werken met leveranciers
in de keten.

Mobility omvat mobiele toepassingen
zoals apps en een beveiligde webtoegang,
waarmee de medewerkers van uw
organisatie plaats- en tijdonafhankelijk
kunnen werken.

Business Intelligence (BI) stelt de organisatie
in staat om op operationeel, tactisch en strategisch niveau over betrouwbare
stuur- en verantwoordingsinformatie te beschikken.

Het Document Management Systeem (DMS) stelt u in staat om uw inkomende en uitgaande poststromen digitaal te verwerken en als een volledig geïntegreerd onderdeel van uw backofficeproces uit te voeren.

Dynamics Empire Open biedt u keuzevrijheid om expertsystemen en modulaire oplossingen van andere leveranciers te integreren met de backofficeprocessen in Dynamics Empire.

Dynamics Empire - Klantenservice

Dynamics Empire is compliant met Nieuwe Woningwet

De regelgeving vanuit de nieuwe Woningwet en andere wettelijke besluiten heeft impact op de software die de bedrijfsvoering van woningcorporaties ondersteunt. Via Servicepacks leveren we de functionaliteit om aan actuele wet- en regelgeving te voldoen.

Dynamics Empire gecertificeerd

Dynamics Empire Release 15 is onlangs gecertificeerd door een onafhankelijke auditor. Vorig jaar is op Release 14 (FP2) al dit kwaliteitsstempel afgegeven. Met deze certificering kunt u besparen op controle- en auditkosten.

Volop investeren in 2016

In 2016 investeren we weer volop in de software die uw bedrijfsprocessen ondersteunt. De strategische thema’s in de markt zijn als uitgangspunt gehanteerd. Samen met onze klanten hebben we de prioriteiten bepaald om Dynamics Empire verder te vernieuwen en verbeteren.