Woningcorporatie ZVH snel live met Dynamics Empire dankzij Best Practice procesmodel

In slechts vier maanden de complete Dynamics Empire suite van cegeka-dsa implementeren met een minimale belasting voor de organisatie? Dat kan! Woningcorporatie ZVH en cegeka-dsa kijken samen terug op een zeer geslaagd project waarbij Projectleider Charl Hollander van ZVH en projectmanager Pieter Hielema van cegeka-dsa het eens zijn over de factoren die voor dit project succesbepalend zijn geweest.

Partnership Cegeka-dsa en Postex

Tijdens INSPIRE’17 - het jaarlijkse event voor de vastgoedmarkt van cegeka-dsa - hebben cegeka-dsa en Postex hun partnership gepresenteerd. Het doel van deze samenwerking: vastgoedorganisaties ontzorgen met behulp van multichannel communicatie en online betaalmogelijkheden voor de huurder. Postex faciliteert het complete print- en verzendproces en draagt zorg voor de documentstromen rondom prolongatiefacturen, aanmaningen, service- en verbruikskosten en de jaarlijkse huurverhoging.

Partnership cegeka-dsa en Mavim

Tijdens INSPIRE - het jaarlijkse event voor de vastgoedmarkt van cegeka-dsa - hebben cegeka-dsa en Mavim hun partnership gepresenteerd. De samenwerking is erop geënt om de implementatie en inzet van informatietechnologie binnen woningcorporaties te verbeteren en daarmee de procesgerelateerde activiteiten van medewerkers te vergemakkelijken. Hierbij ligt de focus op effectieve samenwerking, efficiëntieverbetering en kennisvergroting.

cegeka-dsa lanceert haar eigen Academy!

3 april - Met 6.500 gebruikers is cegeka-dsa er veel aan gelegen dat iedereen optimaal gebruik maakt van Dynamics Empire. Om die reden is de cegeka-dsa Academy in het leven geroepen.

Patrimonium verbetert dienstverlening door meer samenwerking met cegeka-dsa

1 februari - Woningcorporatie Patrimonium wil haar klantgerichtheid aanscherpen. Door uitbreiding van de Dynamics Empire-oplossing van cegeka-dsa kunnen huurders via een nieuw klantportaal online hun gegevens inzien, betalingen uitvoeren en reparatieverzoeken indienen. Dankzij de combinatie van de kennisbank en handige apps kunnen medewerkers van Patrimonium bovendien overal en altijd de volledige correspondentiegeschiedenis met klanten online raadplegen en klantgegevens inzien en bijwerken. Verbeterde interactie verhoogt het gemak voor huurders en zorgt voor stijging van de klanttevredenheid.

SWEMP-corporaties, cegeka-dsa en Woondynamics: ‘Wat ons bindt is Dynamics Empire’

25 januari - Vijf cegeka-dsa klanten hebben zich verenigd in SWEMP-verband. Wie zijn deze corporaties en waarom werken ze samen? Welke meerwaarde levert SWEMP op voor cegeka-dsa en Woondynamics, de gebruikersvereniging van Dynamics Empire? Een gesprek over de synergie van samenwerking met Sjoerd van Tussenbroek, bestuurssecretaris bij SWEMP, Roy Bakker, manager ICT bij Staedion en voorzitter ICT-werkgroep SWEMP en Hein Brockhoff, commercieel directeur cegeka-dsa. ‘’Wat ons bindt is Dynamics Empire’’.

Feestelijke opening nieuwe kantoor cegeka-dsa

16 januari - Met de gezellige decembermaand nog in het achterhoofd begonnen de medewerkers van cegeka-dsa het nieuwe jaar dit keer extra bijzonder. Op 2 januari openden Cegeka en Cegeka-dsa de deuren van het nieuwe kantoor en dat gebeurde in stijl!

Samenwerking cegeka-dsa en Casade vlak voor de kerstdagen beklonken

30 december - Cegeka-dsa, de ERP-branchespecialist voor de corporatiesector, heeft er vlak voor de kerstdagen een nieuwe klant bij gekregen. Het bedrijf gaat samenwerken met Casade, de woningcorporatie die zich met name richt op mensen met een bescheiden inkomen of kwetsbare positie in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. Casade kiest voor de bedrijfsapplicatie Dynamics Empire van cegeka-dsa. Voor hun klantapplicatie heeft Casade gekozen voor ‘Umbrella’ van Malengo. Beide systemen worden de komende maanden parallel en in nauwe samenwerking geïmplementeerd.

Woonwenz kiest cegeka-dsa voor automatisering en optimalisering van bedrijfsvoering

12 december - Cegeka-dsa, de ERP-branchespecialist voor de corporatiesector, is de nieuwe partner van Woonwenz, de grootste woningcorporatie in de regio Venlo met 10.000 eenheden. Woonwenz heeft gekozen voor de integrale ERP-oplossing van cegeka-dsa – Dynamics Empire – om zijn gehele bedrijfsvoering te automatiseren en optimaliseren.

cegeka-dsa gaat verhuizen

12 oktober - De afgelopen jaren zijn cegeka-dsa en Cegeka NL stevig gegroeid, zowel door autonome groei als door overnames. Deze ontwikkeling heeft er toe geleid dat de huidige twee kantoren aan de Gildetrom in Veenendaal niet langer voldoen. Met gepaste trots kunnen we nu melden dat er een nieuw kantoor is gevonden waarin zowel cegeka-dsa als cegeka NL in Q1 van 2017 hun intrek zullen nemen.