OVER ONS

Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en efficiënte vastgoedmarkt. Wij doen dat vanuit onze overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later.

Branchespecialist

Per 1 januari 2014 hebben de bedrijven Cegeka Nederland en DSA•VISION hun krachten gebundeld onder de naam cegeka-dsa. Klanten in de sociale en commerciële vastgoedmarkt profiteren van de schat aan kennis en jarenlange ervaring die hiermee zijn samengebracht onder één dak.

Samen vernieuwen

Cegeka-dsa wil actief bijdragen aan een duurzame, transparante en efficiënte vastgoedmarkt. Wij werken continu mee aan het realiseren van inspirerende en vernieuwende woon- en werkconcepten. Onze integrale software en services zetten wij in vanuit onze overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later.

Aanspreken van verandervermogen

Sturen op effectiviteit en efficiency, verminderen en voorkomen van verspilling, zelfservice voor huurders en leveranciers: het is noodzakelijk om – nu en later – goede en betaalbare diensten te waarborgen. Wij staan met beide benen in de realiteit van de vastgoedsector. Hierdoor zien en realiseren we mogelijkheden, die onze klanten in staat stelt om hun ambities, voor nu en in de toekomst, waar te maken.

Microsoft partnership

In het hart van onze oplossingen bevindt zich Microsoft Dynamics NAV. Met dit systeem is Microsoft wereldwijd marktleider in integrale ERP-oplossingen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Met cegeka-dsa profiteert u van de allernieuwste Microsoft-technologieën, nu en in de toekomst.

Langetermijnrelatie

Wij geloven in samenwerking op basis van complementariteit en vanuit een gedeelde visie op het beoogde eindresultaat. Cegeka-dsa investeert sterk in een hecht partnership met u als klant. Wij leveren niet slechts een product of dienst, maar een oplossing voor uw organisatie – voor nu én in de toekomst.

Van Advies tot Zorg

Cegeka-dsa verzorgt het gehele traject, van advies en implementatie tot en met beheer en onderhoud. Wij zijn adviseur, leverancier van licenties, implementatiepartner en serviceverlener. Bij cegeka-dsa heeft u dus maar met één organisatie te maken.

Anton Vreugdenhil

Anton Vreugdenhil

algemeen directeur

Maak kennis met Anton Vreugdenhil

Anton Vreugdenhil studeerde macro- en bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en London Guildhall University. Hij begon zijn loopbaan bij Arthur Andersen. In korte tijd leerde hij vanuit de accountants- en adviespraktijk met name de vastgoed- en ICT-sector kennen. In 2000 stapte hij over naar het ICT-bedrijf Q&R waar hij werd gevraagd om algemeen directeur te worden. In 2003 begon het ondernemerschap door een management-buy-out, en vervolgens werd het bedrijf uitgebouwd naar softwarespecialist in de vastgoedmarkt.

Lees meer over Anton

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij willen ons verbinden met de transformatieopgave van onze klanten. Dit gaat voor ons verder dan het aanbieden van software, services en diensten. In de vastgoedmarkt waarin we ons bewegen, zijn er veel actuele thema’s die maatschappelijk van groot belang zijn. Daar voelt cegeka-dsa zich nadrukkelijk bij betrokken. In de komende jaren zal er steeds meer geïnvesteerd worden in het acquireren of verbeteren van vastgoed dat minder belastend is voor de milieubalans. Zowel in onze productontwikkeling als in onze eigen bedrijfsvoering ondersteunen wij dit duurzaamheidsstreven actief. Dit betekent dat we oplossingen bieden waardoor de processen van u als klant duurzamer uitgevoerd kunnen worden, bijvoorbeeld door het aantal verkeersbewegingen terug te brengen. Daarnaast is het mogelijk om het energieverbruik binnen Dynamics Empire en partnerproducten te registreren, waardoor het bewustzijn op dit gebied toeneemt. Ook ondersteunen we met onze software duurzame energiebedrijven van onze klanten.

Cegeka-dsa steunt!

Elk jaar steunt cegeka-dsa een goed doel wat bij de visie of regio van cegeka-dsa past.  Wij zijn erg blij de volgende organisatie te ondersteunen: Habitat for Humanity. Habitat for Humanity is een onafhankelijke fondswervende organisatie met als doel mensen een betere toekomst te bieden met een degelijk en veilig huis als basis.

Habitat

Habitat gelooft dat een eigen huis hét middel is waarmee mensen op eigen kracht uit de armoede kunnen komen. Wie een eigen huis heeft, hoeft niet dagelijks zijn veiligheid te bevechten. Wie over schoon water beschikt, blijft veel gezondheidsproblemen bespaard. En gezonde mensen zijn in staat te bouwen aan hun toekomst. Cegeka-dsa staat ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. In het verleden steunden wij al “goede doelen” zoals het Ronald McDonald Kinderfonds en de Voedselbank Veenendaal. Nu steunen wij Habitat. Deelname aan deze bouwreis past volledig binnen onze maatschappelijke visie. Dagelijks zetten wij ons met onze oplossingen in voor het versterken van de (sociale) volkshuisvesting in Nederland. Wij realiseren ons dat een veilig thuis een basisbehoefte is van iedereen op deze wereld. Het bouwteam van cegeka-dsa zal mee bouwen aan woningen in de regio Hòa Bình in Noord Vietnam. Met deze reis willen wij ook in de praktijk, met onze voeten in de klei, bijdragen aan de huisvesting en daarmee de kansen voor mensen die zelf de mogelijkheden niet hebben.

Lees meer

Habitat