• Outsourcing

OUTSOURCING

Outsourcen van uw ICT: schaalbaar, flexibel, veilig in gebruik en betrouwbaar

Infrastructuur en Werkplek

Met deze diensten biedt u uw medewerkers de juiste infrastructuur en werkplekvoorzieningen. Beschikbaarheid, capaciteit en flexibiliteit op basis van standaardoplossingen die nog steeds klantspecifiek kunnen worden ingericht. Transparantie in afname en gebruik staan centraal.

Transitie en Projectmanagement

De daadwerkelijke transitie en het professioneel managen van de onderhavige projecten is essentieel voor een goede start van een geslaagde outsourcingrelatie. Een transitie is een programma dat gedragen wordt door de klant en cegeka-dsa.

Servicedesk en Servicemanagement

Servicedesk en Servicemanagement zijn bij cegeka-dsa meer een houding dan een dienst. Ze beogen een goede aansluiting van de processen en systemen bij het verwachtingspatroon van de klant. De Servicedesk ontvangt en beantwoordt klantvragen. Daarnaast heeft het een coördinerende, bewakende en rapporterende rol. Ons Servicemanagement staat voor dienstbaarheid in combinatie met de juiste toepassing van processen en procedures.

Applicationmanagement

Via housing, hosting, technisch en functioneel applicatiebeheer, en functioneel beheer garandeert cegeka-dsa optimale beschikbaarheid en prestatie van de businessapplicaties van de klant.

Jan Willem van den Bos

Jan Willem van den Bos

commercieel directeur outsourcing

Klanten kiezen voor ons omdat we een flexibele en klantgerichte benadering hebben. Wij monitoren de gehele keten, van applicatie tot onderliggende infrastructuur. De klant kan zich focussen op haar core business, terwijl cegeka-dsa de gehele ICT voor haar rekening neemt.

Governance

Naast het op een juiste manier inrichten van de project- en beheerorganisatie stelt governance ook een aantal aanvullende eisen aan de wijze waarop de Compliancy-, Security- en Architectuurrollen en verantwoordelijkheden worden vastgelegd binnen een organisatie.

Partners

Cegeka-dsa werkt samen met een groot aantal vooraanstaande partners. Op deze manier kunnen wij u als klant op alle aan de outsourcing gerelateerde deelgebieden de allerbeste producten en diensten leveren.

Totaalpartner

Expertise

Cegeka-dsa outsourcing mid market richt zich op de sectoren wonen, logistiek, industrie en semi-overheid. Onze faciliteiten en processen zijn hier specifiek op ingericht. Omdat we daarnaast de benodigde kennis en ervaring hebben binnen deze sectoren kunnen wij u optimaal bedienen.

Netwerk

Cegeka-dsa levert mobiele communicatiediensten en telecomdiensten. Tevens verzorgt zij de implementatie en het beheer van uw local area netwerk en wide area netwerk. Daarnaast fungeert cegeka-dsa als single point of contact naar alle onderliggende leveranciers.

Monitoring

Door onze jarenlange sectorspecifieke kennis kunnen wij u optimaal bedienen met alle onderdelen van de applicatieketen, zoals applicatieontwikkeling, applicatiebeheer en onderhoud, databasebeheer en technisch applicatiebeheer. Deze hele reeks aan expertises wordt bovendien continu door ons gemonitord, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Servicedesk

Onze servicedesk levert  remote werkplekondersteuning aan eindgebruikers. Wij implementeren en beheren collaboration platforms. Daarnaast ondersteunen en beheren we reguliere werkplekapplicaties, zowel vanuit de cegeka-dsa cloud als geïntegreerd vanuit een public cloud. Alles wordt beschikbaar gesteld door de virtuele desktop. Deze gehele werkplekketen monitoren wij continu.

Cases

Elan Wonen

Elan Wonen richt zich op haar primaire taken

Totale ICT-ontzorging door outsourcing van de centrale infrastructuur en de beheertaken geeft Elan Wonen de ruimte om zich te richten op haar primaire taken: het bieden van betaalbare huisvesting.

Wooncompagnie besteedt ICT volledig uit

Sinds vele jaren maakt Wooncompagnie gebruik van het ERP-product van cegeka-dsa voor het aansturen en vastleggen van haar primaire bedrijfsprocessen. Aanvullend heeft zij er in 2012 voor gekozen om het gehele ICT-beheer en –onderhoud aan cegeka-dsa uit te besteden.