SOCIAAL VASTGOED

Met onze totaaloplossing Dynamics Empire maakt een woningcorporatie gebruik van alle mogelijkheden op het gebied van online dienstverlening, ketenintegratie en kostenreductie.

Portalen als virtuele ontvangstruimte

Zowel klanten als zakelijke partners verlangen innovatie van het dienstverleningsconcept en vragen steeds meer naar zelfservicemogelijkheden, bijvoorbeeld via een portaal. De huurder wil zelf sterker de regie kunnen voeren, maar ook leveranciers en overige product- en dienstverleners vragen naar kortere, goedkopere en snellere lijnen. Klantenservice via het digitale kanaal past volledig in die ontwikkeling; onze zelfserviceportalen geven invulling aan die behoefte.

Altijd en overal

Dankzij onze mobiele oplossingen heeft u als gebruiker altijd en overal volledige ondersteuning. Thuis, onderweg, bij de huurder op locatie, via mobiele telefoon of tablet: de data worden in door ons ontwikkelde apps verwerkt en zijn direct voor iedereen beschikbaar. Dankzij de volledige integratie met het centrale bedrijfssysteem wordt het traject van verhuurmutaties kort en krachtig. Een slimme architectuur en geavanceerde programmeertaal zorgen ervoor dat de data zowel online als offline kunnen worden geraadpleegd en bewerkt.

Allesomvattend

Dynamics Empire bevat gestandaardiseerde functionaliteiten voor alle aspecten van volkshuisvesting en vastgoed. Van woningbeheer en klantrelaties tot personeelsmanagement en financiële administratie. Dynamics Empire helpt u om de slag te maken van taak naar proces, en zorgt ervoor dat elke gebruiker zich onderdeel van het geheel voelt.

Ketensamenwerking

Voor een geslaagde ketensamenwerking is, naast optimale samenwerking van de betrokken partijen, ondersteunende informatieverwerking en –voorziening van wezenlijk belang. Op basis van onze jarenlange ervaring in en kennis van de corporatiebranche hebben wij Dynamics Empire tot een doelgerichte applicatie ontwikkeld waarmee u de totale afwikkeling binnen de keten ondersteunt.

Financiële sturing

Toenemende druk vanuit maatschappelijk oogpunt en specifieke regelgeving van overheidswege vragen om een volledig geïntegreerd bedrijfssysteem, waaruit alle mogelijke gegevens voor financiële sturing zijn te destilleren. Dynamics Empire biedt hiervoor alle mogelijkheden.

Integrale totaaloplossing

Samen vernieuwen is onze missie. We willen actief bijdragen aan het efficiënter, klantgerichter en transparanter maken van vastgoedorganisaties. Door de inzet van een modern en gestandaardiseerd ICT-platform kunnen onze klanten zich richten op het creëren van meerwaarde voor huurders, wijk en pand. Denk aan zelfservice dienstverlening, adequate informatievoorziening en renderend vastgoed. Voor nu en later.

Dynamics Empire is de totaaloplossing voor de vastgoedsector om de operationele bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Met Microsoft Dynamics NAV als ERP. Flexibel in te richten en eenvoudig te beheren.

Dynamics Empire

Betrokken bij onze klanten

De corporatiewereld is ónze wereld. Wij spreken de taal en weten als geen ander wat er speelt en leeft, zowel vanuit wet- en regelgeving als vanuit de actuele ontwikkelingen waar corporaties mee te maken hebben. Wij ontwikkelen onze producten samen met u als klant, zodat ze naadloos aansluiten op uw behoeften.

Anton Vreugdenhil

Anton Vreugdenhil

algemeen directeur

Met kennis van zaken verbinden we ons met de ambities van de klant en investeren in wat de klant verder helpt.

Totaalpartner

Expertise

Onze professionele medewerkers sluiten qua kennis en kunde naadloos aan op ons volledig geïntegreerde ERP-systeem Dynamics Empire, dé informatieoplossing voor vastgoedbeheer. Dynamics Empire is gebaseerd op de meest recente versie van Microsoft Dynamics NAV en volgt daarmee de laatste technologische ontwikkelingen – wereldwijd – op de voet.

Projectmanagement

Cegeka-dsa heeft de kennis en kunde in huis om een implementatieproject van A tot Z in goede banen te leiden. Begeleiding, training en nazorg krijgen van ons alle aandacht, zodat u als klant zo snel en geruisloos mogelijk met onze oplossingen aan het werk kunt.

Implementatie

Cegeka-dsa implementeert volgens een beproefde methodiek die is vastgesteld op basis van jarenlange kennis en ervaring. We passen daarbij technieken en methoden toe die in de praktijk hun effectiviteit hebben bewezen. Zo komen we tot een optimale integratie van uw processen en het ERP-systeem.

Innovatie

Cegeka-dsa blijft constant innoveren. Wij maken gebruik van de allernieuwste Microsoft-technologieën, waarmee wij duurzame en toekomstvaste oplossingen leveren. We zijn steeds bezig met het praktisch toepasbaar maken van de laatste technologische ontwikkelingen, zodat aan uw veranderende behoeften tegemoet wordt gekomen.

Support

De medewerkers op onze afdeling Support vervullen een belangrijke rol binnen ons bedrijf: zij zijn het aanspreekpunt voor u als klant, en zullen er alles aan doen om een antwoord of oplossing te leveren voor uw vraag of issue. Zij zijn pas tevreden als u dat bent.

Outsourcing

Cegeka-dsa biedt haar klanten de mogelijkheid om haar applicaties via het internet te gebruiken: wij faciliteren op uw verzoek de volledige ICT-infrastructuur. Van installatie en onderhoud tot beheer en werkplek nemen wij u de werkzaamheden en zorgen uit handen.

Cases

Lefier gelooft in digitalisering en standaardisatie

Woningcorporatie Lefier ervaart het nieuwe Dynamics Empire als een logisch en zeer bruikbaar vervolg op het oude Empire. Over de rol van ICT binnen de bedrijfsvoering – en breder: binnen de gehele corporatiesector – heeft Matthieu van Olffen, directeur Financiën en Ondersteuning, een duidelijke mening.

TBV Wonen benut mogelijkheden Dynamics Empire

Als klant van het eerste uur voelt TBV Wonen de relatie met cegeka-dsa inmiddels als een hecht partnerschap. Het onderlinge vertrouwen tussen de twee partijen, alsmede de eerste kennismaking met het systeem, maakt dat met enthousiasme de migratiefase naar Dynamics Empire wordt gestart.

Wilt u meer informatie over Dynamics Empire, of met ons van gedachten wisselen over uw specifieke situatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers via sales@cegeka-dsa.nl.