Werken bij cegeka-dsa?

Ontdek hier de mogelijkheden!

Samen vernieuwen

Samen met onze klanten, toekomstige klanten, partners en adviseurs bouwen onze medewerkers aan de beste ICT-oplossingen. Wij willen bijdragen aan een betere en gezonde vastgoedsector, en doen dat vanuit de overtuiging dat samenwerken de enige juiste manier is om tot vernieuwende oplossingen te komen.

Vacatures

Manager Software Development

Jouw skills zijn de perfecte combinatie tussen development en management? Bekijk dan snel deze vacature!

Lees meer.

Manager Consultancy

Ervaring als consultant en klaar voor ‘the next level’? Solliciteer dan op de functie Manager Consultancy.

Lees meer.

Financieel Consultant

Werken op het snijvlak van (financial) business en IT? Solliciteer dan op de functie van Financieel Consultant bij cegeka-dsa.

Lees meer.

New Business Sales

Geen hit-and-run, maar werken aan een trusted partnership. Dàt is voor ons New Business Sales.

Lees meer.

Accountmanager

Wanneer jij blij wordt van het woord KLANT, lees dan vooral verder.

Lees meer.

Projectmanager

Zijn klanttevredenheid, planning en budget je primaire focus binnen een project?

Lees meer.

Reageer op onze vacatures, of stuur een open sollicitatie

Wil jij met jonge, enthousiaste en betrokken collega’s werken op het raakvlak van technologie en de corporatie- en vastgoedsector? Spreekt de combinatie van innovatie, ambitie en dienstverlening je aan? Bij cegeka-dsa krijg je de ruimte en de mogelijkheden om je volop te ontwikkelen.

Voor nu en later

Cegeka-dsa loopt voorop in kennis en technologie voor de vastgoedbranche. We werken met de innovatieve ERP-oplossing Microsoft Dynamics NAV en beschikken over uitgebreide kennis en ervaring om onze klanten goed te kunnen adviseren. Onze oplossingen worden continu aangepast aan de allerlaatste technologische ontwikkelingen, waarmee we de verschillende vraagstukken die binnen de branches worden opgeworpen, kunnen voorzien van een passend antwoord. We ontplooien veel initiatieven om onze dienstverlening aan de klanten te verbeteren en onze positie te versterken.

Persoonlijk

Cegeka-dsa heeft een zeer actieve personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert; samen naar de musical, Vrienden van Amstel Live en een weekend met alle collega’s naar Duitsland, we hebben het allemaal meegemaakt! Ook organiseren we periodiek voor alle medewerkers een gezellige borrel. We vinden het belangrijk om naast het werk ook plezier met elkaar te beleven.

Je werk vraagt veel aandacht, maar je wilt ook rekening houden met het thuisfront. Bij cegeka-dsa zorgen we voor een goede balans tussen werk en privé. Daarom bieden wij de mogelijkheid – in lijn met Het Nieuwe Werken – om thuis te werken. Ook zijn er volop mogelijkheden om je werktijden flexibel in te delen.

Collega’s vertellen

Graag laten we enkele collega’s aan het woord. Zij vertellen wie ze zijn en wat ze doen bij cegeka-dsa.

Raimond

Raimond

“De afwisseling tussen mijn werk en mijn hobby maakt dat cegeka-dsa voor mij een aantrekkelijke werkgever is. Ik blijf mezelf continu ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Het is een veelzijdige baan en ik ga met veel plezier naar mijn werk.”

Thomas

“Ik vind het ontzettend prettig dat iedereen zo open is. Alle collega’s zijn erg betrokken en zijn altijd bereid te helpen, ook de directeur. Het is ontzettend leuk om nu al zelfstandig naar de klant te gaan.”

Bekijk alle filmpjes

Bekijk alle filmpjes

Ben je benieuwd naar de overige filmpjes van cegeka-dsa? Bekijk ze op ons Youtube-kanaal.

Open sollicitatie

Stuur een open sollicitatie

Heb je in het vacatureoverzicht niet gevonden wat je zoekt maar ben je toch geïnteresseerd om voor cegeka-dsa te werken? Stuur dan via het sollicitatieformulier een open sollicitie.