Dynamics Empire

ACADEMY

Optimaal werken met intelligente oplossingen voor de bedrijfsvoering van uw vastgoedorganisatie vraagt om gedegen kennis van de systemen en processen. Kennis van en ervaring met Dynamics Empire is nodig om dagelijkse werkzaamheden effectief en efficiënt uit te kunnen voeren. De Dynamics Empire Academy draagt bij aan dit continue leerproces onder uw medewerkers. Met online introductietrainingen en klantspecifieke klassikale trainingen helpen wij uw organisatie het maximale uit Dynamics Empire te halen.

Ontdek de Dynamics Empire Academy

KLIK HIER

Academy

Maakt het opleiden van nieuwe medewerkers en het implementeren van een nieuwe oplossing eenvoudiger.

Met een compleet aanbod aan trainingen biedt cegeka-dsa een uitgebreid pakket om uw medewerkers effectiever met onze oplossingen te laten werken. De trainingen zijn niet alleen relevant voor nieuwe medewerkers, maar ook voor hen die al langer werken met Dynamics Empire. Van een algemene introductietraining tot aan gedetailleerde trainingen op ieder specifiek aandachtsgebied: alle onderwerpen komen aan bod.

OverzichtAgendaContact

Overzicht

Trainingen voor beginners en gevorderden.

De Dynamics Empire Academy is te verdelen in drie categorieën: introductie, algemeen en rolspecifiek. De introductietraining is bedoeld voor nieuwe gebruikers van Dynamics Empire, maar is ook geschikt als opfriscursus voor ervaren gebruikers. Voor deze training is geen voorkennis vereist, en hierin wordt de basis gelegd voor de vervolgtrainingen. De vervolgtrainingen zijn verdeeld in zowel algemene als rolspecifieke trainingen, waarin uw medewerkers zich – al dan niet afhankelijk van hun rol binnen de organisatie – verder kunnen verdiepen in Dynamics Empire. Voor meer informatie over de Academy of het aanvragen van een training, kunt u het contactformulier onderaan deze pagina gebruiken.

Introductietraining

De introductietraining biedt een eerste kennismaking met Dynamics Empire. Gebruikers leren eenvoudig te navigeren tussen de verschillende onderdelen. Ze maken kennis met functies, schermen en lijsten, en verkrijgen vaardigheden in het opzoeken van gegevens. Ook gaan ze aan de slag met het aanpassen van schermen, waardoor Dynamics Empire naar eigen wens kan worden ingedeeld. Kortom, minder muiskilometers en efficiënter werken.

Algemene trainingen

In deze trainingen ontwikkelt de gebruiker diepgaandere kennis van de algemene functionaliteiten van Dynamics Empire zoals documentmanagement en het beheren van autorisaties. Deze trainingen zijn voornamelijk interessant voor specifieke rollen als applicatiebeheerder, kwaliteitsmedewerker of inkoper.

Rolspecifieke trainingen

De rolspecifieke trainingen zijn onderverdeeld naar processen. In deze trainingen gaan we dieper in op onder andere het verhuren, beheren en onderhouden van vastgoed in Dynamics Empire. Daarnaast bieden wij ook verdiepende trainingen aan op het gebied van financiën, waaronder de crediteurenadministratie en het grootboek.

Agenda

Snel en eenvoudig wegwijs in Dynamics Empire.

Om nieuwe gebruikers snel en eenvoudig wegwijs te maken in Dynamics Empire bieden we jaarlijks meerdere introductietrainingen aan op basis van open inschrijving. In deze training leren gebruikers eenvoudig te navigeren tussen de verschillende onderdelen. Gebruikers maken kennis met functies, schermen en lijsten, en verkrijgen handigheid in het opzoeken van gegevens. Tijdens de training wordt een Release-20 trainingsomgeving gebruikt, dit maakt de training minder geschikt voor gebruikers van eerdere releases. Medewerkers inschrijven voor een introductietraining kan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Beschikbare introductietrainingen:
  • Dinsdag 2 november 2021 van 09:00 tot 16:00 uur

* Het laten doorgaan van een introductietraining is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Contact

Wilt u meer weten over de Dynamics Empire Academy?
Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4
3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
M academy@cegeka-dsa.nl

Vragen