Aan tafel!

Afgelopen vrijdag was museum Van Loon in het hart van Amsterdam het toneel voor het bedrijvendiner van onze partner, Stichting FRESH.

Na een rondleiding door het museum schoven onze collega’s en de studenten van FRESH aan voor het diner. Elke gang bracht een nieuwe tafelsamenstelling wat ons de kans gaf met verschillende studenten te praten over hun ambities in de vastgoedwereld. We kijken terug op een geslaagde avond en willen onze partner FRESH hartelijk danken voor de uitstekende organisatie!

Bron kopfoto: Hugo Onink van QuickVision Creative

FRESH

Vastgoedkennis en jong talent, onze organisatie kan niet zonder! Het is daarom dat cegeka-dsa vorig jaar als eerste IT-organisatie een samenwerking is aangegaan met de studenten van Stichting FRESH.

Stichting FRESH is een netwerk van academische studenten en professionals met interesse in vastgoed en wordt gezien als de schakel tussen de academische wereld en de professionele vastgoedsector. Een interessante partner voor cegeka-dsa, dat met haar groei en productontwikkeling constant behoefte heeft aan nieuw vastgoedtalent.

Met verschillende activiteiten informeert cegeka-dsa studenten over de mogelijkheden die IT-ontwikkelingen het vastgoed bieden. Daarnaast is het onze ambitie om jaarlijks nieuwe talenten aan te werven uit de gelederen van FRESH.

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00

M info@cegeka-dsa.nl

 

Meer informatie?