Een indrukwekkende mijlpaal

Staedion, een van de grootste klanten van cegeka-dsa, heeft tegen het einde van het jaar een indrukwekkende mijlpaal bereikt. In de onlangs gepresenteerde ‘Aedes-benchmark 2017’ krijgt Staedion de felbegeerde AA-score; de hoogst mogelijke waardering. Hiermee behoort de Haagse woningcorporatie tot de top van de grote woningcorporaties van Nederland. Cegeka-dsa is al sinds 2009 de ICT-partner van Staedion en is trots om met Dynamics Empire indirect haar steentje bij te dragen aan dit succes.

De Aedes-benchmark

Staedion bevindt zich al een tijd in een stijgende kwaliteitslijn, de resultaten van dit jaar zijn echter de kers op de taart. Voor zowel het onderdeel ‘huurdersoordeel’ als ‘bedrijfslasten’ scoort Staedion de hoogst haalbare A-score. Bestuursvoorzitter Willem Krzeszewski spreekt van een mooie waardering voor het werk dat ze dagelijks verrichten. Volgens hem staan bewoners steeds verder centraal en wordt er goed naar ze geluisterd. Deze inspanningen worden nu beloond met een fraaie bewonerswaardering richting de corporatie en bijbehorende dienstverlening.

Daarnaast wordt het proces voor de corporatie aanzienlijk goedkoper, doordat aannemers hun werk slechts eenmaal in hun eigen systeem of in Dynamics Empire plannen en administreren, en omdat de opdrachtverstrekking en facturatie aan huurders en VvE’s volledig is geautomatiseerd. Ook het inzicht in het vastgoed en het vastgoedonderhoud neemt toe doordat alle relevante data slechts eenmaal en consistent wordt opgeslagen.

Over Staedion

Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuurt Staedion ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag. Onze missie is een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners. Staedion biedt betaalbare woningen voor mensen met een kwetsbare positie op de woningmarkt. Speerpunt daarbij is veilig en goed wonen. We streven ernaar dat al onze bewoners zich thuis voelen. Dat kunnen we niet alleen, maar doen we samen met de bewoners en onze (maatschappelijke) partners.

Vragen?

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met onze support afdeling. Klik dan op een van de onderstaande links. Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
F (0318) 41 09 99

M info@cegeka-dsa.nl