Onze Nominatie: SIG Dagelijks Onderhoud

Met gepaste trots kunnen wij melden dat cegeka-dsa is genomineerd voor een CorporatieNL Digital Award 2017 in de categorie ‘Meest innovatieve product’. Op 16 november worden de CorporatieNL Digital Awards 2017 uitgereikt tijdens het congres ‘De digitale corporatie’. Tijdens dit congres mogen de finalisten nog eenmaal pitchen voor de jury! Stem jij ons naar de finale? Breng dan nu je stem uit.

In samenwerking met de corporaties hebben wij het proces voor dagelijks onderhoud in onze bedrijfssoftware Dynamics Empire volledig gedigitaliseerd; van online-dienstverlening voor de huurder (24/7), intake, planning en uitvoering tot en met de financiële afwikkeling met de aannemers.

Een wezenlijke bijdrage aan een vitale, transparante en efficiënte vastgoedmarkt

Het proces is voor de huurder veel korter, efficiënter en toegankelijker geworden. Door inzet van slimme logaritmes is de kwaliteit van de intake en planning verhoogd, waardoor de zogenaamde ’one-time fix’ van het reparatieverzoek, en daarmee ook de klanttevredenheid, is verhoogd.

Daarnaast wordt het proces voor de corporatie aanzienlijk goedkoper, doordat aannemers hun werk slechts eenmaal in hun eigen systeem of in Dynamics Empire plannen en administreren, en omdat de opdrachtverstrekking en facturatie aan huurders en VvE’s volledig is geautomatiseerd. Ook het inzicht in het vastgoed en het vastgoedonderhoud neemt toe doordat alle relevante data slechts eenmaal en consistent wordt opgeslagen.

Vragen?

[recaptcha size:compact]

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met onze support afdeling. Klik dan op een van de onderstaande links. Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
F (0318) 41 09 99

M info@cegeka-dsa.nl