Standaarden

Standaardisatie draagt ertoe bij dat systemen eenvoudiger integreren, upgrades beheersbaar worden en de kwaliteit van data verbetert. Uitgangspunt van cegeka-dsa is marktstandaarden te ondersteunen en ervoor te zorgen dat standaarden hun weg vinden naar Dynamics Empire.

VERA is de standaard op het gebied van berichtenuitwisseling. Deze standaard definieert datastructuren, berichten en referentiedata op basis van de CORA-processen Sinds 1 maart is cegeka-dsa de eerste ERP-leverancier met een plek in het VERA compliance-register. Dit betekent dat Dynamics Empire voldoet aan de door Stichting VERA gestelde voorwaarden op de onderdelen: referentiedata en koppelingen voor woonruimteverdeling.

Stichting VERA

CorporatieGids LIVE dag

Meer weten over de toepassing van sectorstandaarden in Dynamics Empire? Tijdens de CorporatieGids LIVE dag op 16 april gaan we er uitgebreid op in.

In onze sessie van 11:00 uur tot 11:45 uur praten we u volledig bij over de verschillende ontwikkelingen binnen Dynamics Empire: van de interactie met uw aannemers (Ketenstandaard) en een breed gedragen Referentie GrootboekSchema (RGS) tot het leveren van een standaard inrichting op basis van VERA-referentiedata. We delen onze bevindingen en gaan het gesprek met u aan. De sessie begint inmiddels behoorlijk vol te lopen, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00

M info@cegeka-dsa.nl

 

Meer informatie?