CorporatiePlein

Op 26 september a.s. vindt in Houten het jaarlijkse CorporatiePlein plaats. Wij zijn erbij en nemen u mee in de wereld van Dynamics Empire Online.

Cegeka-dsa heeft onlangs de daad bij het woord gevoegd door als eerste ERP-leverancier een woningcorporatie live te brengen in de Microsoft Cloud. Met de livegang van Dynamics Empire Online bij Woonstichting Valburg gaat cegeka-dsa nu de volgende fase in om haar product volledig beproefd en volwassen online beschikbaar te stellen aan de markt. Tijdens CorporatiePlein delen niet alleen wij onze visie en ervaringen, maar ook Woonstichting Valburg en onze strategische partner Microsoft. Zien we u op 26 september?

Bekijk het programma

Dynamics Empire Online

Op 29 juli is Woonstichting Valburg als eerste klant live gegaan met Dynamics Empire Online dat is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met de introductie van onze cloud-oplossing vervangen we het platform Dynamics NAV 2017 door Dynamics 365 Business Central.

De volledig nieuwe en vereenvoudigde user interface, die door alle gebruikers device-onafhankelijk gebruikt kan worden, is slechts een onderdeel van deze vernieuwing. Het nieuwe platform geeft onze klanten toegang tot allerlei mogelijkheden die Microsoft Cloud te bieden heeft om uw dienstverlening aan huurders te verbeteren en uw vastgoedprocessen te optimaliseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma

Powersessies

Microsoft

Microsoft deelt tijdens CorporatiePlein haar visie voor de corporatiesector. Welke mogelijkheden bieden op Microsoft gebaseerde oplossingen als Dynamics Empire Online en wat is de kracht van Microsoft Cloud? U hoort het op 26 september a.s. op stand 40.

Woonstichting Valburg

De eerste woningcorporatie met Dynamics Empire Online. Hoe bevalt dat nou, het werken vanuit Microsoft Cloud en hoe sluit deze stap aan op de ambities van Woonstichting Valburg? We zijn enorm blij dat zij hebben besloten u hier zelf over te vertellen tijdens CorporatiePlein 2019.

cegeka-dsa

Aan de slag met Dynamics Empire, gebaseerd op Dynamics 365 Business Central. Wat zijn de voordelen voor de gebruiker? En is het echt zo eenvoudig om er mobiel mee te werken? Tijdens onze live demonstratie laten we u het zien!

Meer informatie?

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00

M info@cegeka-dsa.nl