Optimalisatie bedrijfsvoering

In het vierde kwartaal van 2018 begon woningbouwvereniging de Sleutels uit Leiden met het selectietraject voor een nieuw ERP-systeem.

De aanleiding was een onderzoek naar het IT-landschap, waaruit bleek dat voor optimalisatie van de bedrijfsvoering de overstap naar een nieuwe ERP-oplossing noodzakelijk was. Na een intensief selectietraject, dat werd ondersteund door adviesbureau Hersense, heeft de corporatie gekozen voor Dynamics Empire van cegeka-dsa.

Koploper in klantgerichtheid

De Sleutels wil haar IT-landschap vereenvoudigen en de processen maximaal digitaliseren. Dit als onderdeel van haar doelstelling om in 2020 koploper te zijn in klantgerichtheid en te behoren tot de beste woningcorporaties van Nederland.

Een belangrijk uitgangspunt is dat de klant volledig centraal staat. In aanvulling daarop waren de efficiënte ondersteuning van bedrijfsprocessen, integraliteit als basis en een bewezen stabiel platform de belangrijkste selectiecriteria.

Best Practice

Begin april heeft de corporatie de knoop doorgehakt en gekozen voor de totaaloplossing Dynamics Empire.

De implementatie en inrichting zal gebeuren op basis van de Best Practice van cegeka-dsa, en de livegang staat gepland voor januari 2020. Na een intensief en goed verlopen selectietraject kijken de Sleutels en cegeka-dsa nu beide uit naar de nieuwe samenwerking!

Meer informatie?

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00

M info@cegeka-dsa.nl