Ook Zwolse woningcorporatie deltaWonen kiest voor Dynamics Empire

Na het goede nieuws van afgelopen week, aangaande de beklonken samenwerking met Woonbedrijf ieder1, heerst er wederom een opgetogen stemming bij cegeka-dsa in Veenendaal. Ook de Zwolse woningcorporatie deltaWonen heeft voor Dynamics Empire gekozen en haar handtekening onder de samenwerking gezet.

Met het zetten van de handtekening gaat de implementatie van het ERP-systeem nu echt beginnen. Volgend jaar zomer moet de applicatie live zijn en bijdragen aan de doelen van deltaWonen. “Ik ga ervan uit dat cegeka-dsa de verwachtingen waarmaakt en dat dit nieuwe systeem ons helpt om onze klanten in de toekomst nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn”, aldus Evert Leideman, directeur-bestuurder van deltaWonen.

Wonen en leven, nu en later

De corporatie uit Zwolle behaalt al meerdere jaren de AA-status in de Aedes Benchmark, maar wil zich graag nog verder ontwikkelen. Met Dynamics Empire wordt de komende jaren onder andere ingezet op een verhoging van de one-time fix, het verbeteren van processen en een efficiëntere ketensamenwerking.

Cegeka-dsa is trots dat deltaWonen na een intensief selectietraject heeft gekozen voor Dynamics Empire. Het was een selectietraject dat door deltaWonen zelf in de afgelopen maanden regelmatig werd vergeleken met een wielerwedstrijd en ook Anton Vreugdenhil, algemeen directeur van cegeka-dsa, refereerde bij de ondertekening aan de gebruikte metafoor: “Na een spannende proloog (waarmee hij duidde op het selectieproces) beginnen we nu aan de echte tour. Wielrennen is een teamsport; tijdens een tour leer je elkaar kennen. Dat zal ook gebeuren in de samenwerking die we met elkaar aangaan. We zullen in het traject zeker bobbels in de weg tegenkomen. En dus is het van belang dat we elkaar stevig vasthouden. Samen maken wij er een succes van!”

Over cegeka-dsa

Cegeka-dsa is softwareleverancier voor de vastgoedmarkt. Het bedrijf levert met Dynamics Empire een moderne, up-to-date en integrale oplossing op basis van Microsoft-technologie. Klanten in de vastgoedmarkt profiteren van onze schat aan kennis en jarenlange ervaring.

Over deltaWonen

DeltaWonen bouwt, verhuurt en beheert ongeveer 15.000 sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Wezep. Met zo’n 200 bevlogen medewerkers zet de organisatie zich dagelijks in voor goede en betaalbare woningen voor iedereen, volgens de kernwaarden: Professioneel, Verbindend, Respectvol en Verrassend.

Vragen?

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met onze support afdeling. Klik dan op een van de onderstaande links. Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
F (0318) 41 09 99

M info@cegeka-dsa.nl