Portaal

Woningcorporatie Portaal is als eerste corporatie live met de VERA-koppeling tussen Dynamics Empire, datarotonde en woonruimteverdeelsysteem (WRV) WoningNet. 

Steven van Aggelen, consultant bij MLC Customer Excellence en projectleider bij Portaal: “Cegeka-dsa is vanaf de initiatie erg betrokken geweest bij het project om de VERAkoppeling te realiseren. Een betrouwbare partner die geduldig heeft geholpen bij het opleiden van onze medewerkers. Inmiddels werkt de VERAkoppeling tussen Dynamics Empire, datarotonde en WoningNet en we krijgen van onze gebruikers terug dat ze waardevolle tijd besparen door een sterke reductie van het handmatige werk. 

Koppeling tussen Dynamics Empire en WoningNet/ZIG

Met onze eerste klant die live is met de standaard VERA-WRV-koppeling brengen we de theorie in praktijk.

Op 8 maart deelden wij het nieuws over ons toetreden tot het VERA-compliance register. Stichting VERA biedt de standaard op het gebied van berichtenuitwisseling en definieert datastructuren, berichten en referentiedata op basis van de CORA-processen. Dynamics Empire voldoet aan de door Stichting VERA gestelde voorwaarden voor referentiedata en koppelingen voor woonruimteverdeling. De standaard VERA-WRV-koppeling werkt met zowel WoningNet als ZIG. 

Wilt u meer weten over standaardisatie binnen Dynamics Empire? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact met ons op. 

Meer informatie?

  Contact

  Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

  Cegeka-dsa
  Bastion 4

  3905 NJ Veenendaal
  Nederland

  T (0318) 41 08 00

  M info@cegeka-dsa.nl