Aanstormend vastgoedtalent

Vastgoedkennis en jong talent, onze organisatie kan niet zonder! Het is daarom, dat cegeka-dsa als eerste IT-organisatie een samenwerking is aangegaan met de studenten van Stichting FRESH.

Stichting FRESH is een netwerk van academische studenten en professionals met interesse in vastgoed en wordt gezien als de schakel tussen de academische wereld en de professionele vastgoedsector. Een interessante partner voor cegeka-dsa, dat met haar groei en productontwikkeling constant behoefte heeft aan nieuw vastgoedtalent.

Door middel van verschillende activiteiten zal cegeka-dsa de komende tijd studenten informeren over de mogelijkheden die IT-ontwikkelingen het vastgoed bieden. Daarnaast is het onze ambitie om jaarlijks nieuwe talenten aan te werven uit de gelederen van FRESH.

Een smakelijke aftrap

Een nieuwe samenwerking is altijd een mooi moment, maar voor deze gelegenheid hadden we besloten er iets extra speciaals van te maken.

Op woensdag 18 april jl. werden de bestuursleden van FRESH verwelkomd op het kantoor van cegeka-dsa. Er werd gestart met enkele presentaties van zowel FRESH als cegeka-dsa waarna de gesprekken werden voortgezet op het zonnige dakterras. Als afsluiter was er een heerlijk diner waarvoor een van de vergaderruimtes was omgetoverd tot een tijdelijk restaurant. Beide partijen kijken uit naar de verdere uitrol van onze samenwerking.

Vragen?

  Contact

  Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met onze support afdeling? Wij staan u graag te woord!

  Cegeka-dsa
  Bastion 4

  3905 NJ Veenendaal
  Nederland

  T (0318) 41 08 00
  F (0318) 41 09 99

  M info@cegeka-dsa.nl