Traineeship

Onlangs is bij cegeka-dsa de eerste lichting consultancy trainees begonnen. In een 100-dagenprogramma worden zij klaargestoomd in de wereld van vastgoed en ICT. Hoe gaat het nu met Saraab, Jamie en Maikel?

Dat het een vol programma is mag duidelijk zijn. Trainingen, klantbezoeken, stages, kennistesten en meer komen voorbij, maar gelukkig is er ook tijd voor plezier. Zo zijn ze onlangs (op tijd!) ontsnapt uit een escape room. “We leren veel, maar er wordt ook veel gelachen”, zo antwoorden zij alle drie desgevraagd.

Een mooie eerste stap

De drie trainees zijn inmiddels een paar weken onderweg en hebben het bedrijf en onze producten leren kennen. De komende tijd zullen zij nog stage lopen bij klanten zodat zij echt begrijpen waar de uitdagingen en mogelijkheden voor vastgoedorganisaties liggen.

“Wij hebben in de eerste weken een goede indruk gekregen van de sfeer binnen cegeka-dsa en ervaren het als een fijne organisatie voor onze eerste stappen in het bedrijfsleven”, aldus Saraab. Maikel voegt daaraan toe: “Het is wel een uitdaging om alles onder de knie te krijgen, het zal nog wel even duren voordat we ons echt een expert voelen.”

Wij van cegeka-dsa zijn in ieder geval trots op onze aanwinsten en we zijn blij om te horen dat zij het naar hun zin hebben. Misschien komt u ze binnenkort tegen in de praktijk. Saraab, Jamie en Maikel kijken er in elk geval naar uit!

Vragen?

[recaptcha size:compact]

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
F (0318) 41 09 99

M info@cegeka-dsa.nl