Een goede samenwerking

Eind 2017 gaven Dick Tromp, directeur-bestuurder Kennemer Wonen, en Anton Vreugdenhil, algemeen directeur cegeka-dsa, elkaar de hand voor de implementatie van Dynamics Empire die in een periode van vier maanden moest worden gerealiseerd.

Beide partijen waren zich ervan bewust dat de overeengekomen planning ambitieus was en maakten daarom duidelijke afspraken over de samenwerking binnen het project en de toepassing van standaarden.

Kennemer Wonen koos unaniem voor Dynamics Empire en sprak daarmee het vertrouwen uit in zowel het product als de dienstverlening van cegeka-dsa. In de praktijk is volgens Dick Tromp dit vertrouwen volledig waargemaakt. Hij is vooral trots op zijn organisatie die in zeer korte tijd zo’n prestatie heeft geleverd. “Dit was mede mogelijk door de lijnen kort te houden, standaarden te gebruiken en de uitstekende samenwerking met cegeka-dsa”, zegt Dick Tromp.

“Naast een goede samenwerking en het toepassen van standaarden is de aandacht voor en begeleiding van de nieuwe gebruikers essentieel voor een succesvol project”, aldus Anton Vreugdenhil. Bij Kennemer Wonen hebben we laten zien dat dit in de praktijk ook wordt waargemaakt, met als resultaat een heel tevreden klant.

Vragen?

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met onze support afdeling. Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
F (0318) 41 09 99

M info@cegeka-dsa.nl