Partnership

Cegeka-dsa en ISRES hebben besloten een samenwerking aan te gaan om vastgoedorganisaties verder te ontzorgen op het vraagstuk van proces-, keten- en applicatie-integratie.

Vastgoedorganisaties werken in een omvangrijk ecosysteem waarin de integratie van systemen randvoorwaardelijk is voor het optimaliseren en digitaliseren van de samenwerking. Om dit te realiseren hebben cegeka-dsa en ISRES besloten de handen ineen te slaan en de producten Datarotonde en Dynamics Empire structureel op elkaar af te stemmen.

Vastgoedonderhoud

Voor de uitvoering van het onderhoudsproces wordt veel data tussen de huurder, vastgoedorganisatie en de aannemers uitgewisseld.

Het uitwisselen van deze data is een tijdrovende activiteit, waarbij informatie in verschillende systemen wordt vastgelegd. Het handmatig overzetten van data is tevens foutgevoelig. Onduidelijkheden leiden tot extra contactmomenten met huurders en inefficiëntie voor zowel de aannemer als de vastgoedorganisatie. De eerste gezamenlijke oplossing van ISRES en cegeka-dsa richt zich daarom op ketenintegratie tussen vastgoedorganisaties en hun aannemers.

KOVRA Managed

De bestaande KOVRA-koppeling wordt uitgebreid met de Datarotonde van ISRES. KOVRA Managed koppelt daardoor met één aansluiting vastgoedorganisaties aan hun aannemers.

De oplossing automatiseert het berichtenverkeer (opdrachten, statusupdates en facturen) tussen Dynamics Empire en het ERP-systeem van de aannemer, ongeacht welk systeem deze partij gebruikt. Cegeka-dsa levert het KOVRA-koppelvlak voor Dynamics Empire aan de vastgoedorganisatie. ISRES op haar beurt levert de integratie met alle aannemers, is verantwoordelijk voor de continue werking van de koppeling en fungeert hiervoor als eerste aanspreekpunt voor alle partijen. De geautomatiseerde koppeling tussen beide partijen garandeert tijds- en kostenbesparingen, gemak, veiligheid én een reductie van het aantal fouten.

De oplossing is gebaseerd op de sectorstandaard Bouw & Techniek KOVRA (SALES005), uitgegeven door de Stichting Ketenstandaard Bouw en Installatie, Corponet en Stichting KOVON.

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00

M info@cegeka-dsa.nl

 

Meer informatie?