Gekozen voor Dynamics Empire van cegeka-dsa

De Bredase woningcorporatie Laurentius heeft na een intensieve selectieperiode gekozen voor Dynamics Empire van cegeka-dsa. Belangrijke uitgangspunten bij deze keuze waren de integraliteit en innovatieve mogelijkheden die horen bij een op Dynamics NAV 2017 gebaseerde ERP-oplossing.

Na jaren met een ander systeem gewerkt te hebben heeft Laurentius de afgelopen maanden samen met adviesbureau Andersom een gedegen selectietraject doorlopen waarin verschillende oplossingen en leveranciers onder de loep zijn genomen. Cegeka-dsa bleek in dat traject met Dynamics Empire het beste aan te sluiten op de ambities van Laurentius.

Stabiel, betrouwbaar en toekomstbestendig

Laurentius heeft de afgelopen jaren haar financiële positie fors versterkt, nieuwe regelgeving ingevoerd én haar sociale gezicht steeds meer laten zien. En nu is het tijd voor de volgende stap: met Dynamics Empire gaat Laurentius voor een integrale software-oplossing op een stabiel, betrouwbaar en toekomstbestendig systeem. De corporatie neemt daarmee afscheid van maatwerk en verwelkomt de innovatieve mogelijkheden van de op Microsoft gebaseerde, gestandaardiseerde en up-to-date oplossing Dynamics Empire.

Op 14 september hebben Marie-Thérèse Dubbeldam, directeur -bestuurder van Laurentius, en Anton Vreugdenhil, algemeen directeur van cegeka-dsa, hun handtekening onder de nieuwe samenwerking gezet. Nadat eerder deze zomer deltaWonen uit Zwolle en Woonbedrijf ieder1 uit Deventer voor Dynamics Empire kozen is dit wederom een bevestiging dat cegeka-dsa aan de winnende hand is. Cegeka-dsa heeft de samenwerking met Laurentius tot dusver als uitermate constructief ervaren en kijkt uit naar de verdere invulling van het partnership.

Over Laurentius

Laurentius is een woningcorporatie met ongeveer 8.000 woningen in de gemeenten Breda en Alphen-Chaam. Samen met bewoners en samenwerkingspartners biedt Laurentius een thuis, goed en betaalbaar wonen, voor haar bewoners. De woningcorporatie werkt voor mensen van jong tot oud, en vooral voor mensen met een smalle beurs en voor mensen die voor hun huisvesting bijzondere aandacht en zorg nodig hebben.

Vragen?

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met onze support afdeling. Klik dan op een van de onderstaande links. Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
F (0318) 41 09 99

M info@cegeka-dsa.nl