Award

Dynamics Empire Online is tijdens het Microsoft partner community event Directions EMEA bekroond met de award voor de beste partner infrastructuur.

De award is toegekend voor de manier waarop het ontwikkelproces van Dynamics Empire Online door cegeka-dsa is ingericht. Deze stelt cegeka-dsa in staat haar klanten optimaal te bedienen en haar oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 doorlopend te verbeteren.

Na de succesvolle livegang van Woonstichting Valburg met Dynamics Empire Online is het winnen van deze award opnieuw een bevestiging dat cegeka-dsa op de juiste weg is met de ontwikkeling van haar cloud-oplossing voor vastgoedorganisaties.

Directions EMEA

Directions EMEA is dé conferentie voor Microsoft Dynamics 365 partners en mag daarom niet ontbreken op de agenda van cegeka-dsa.

Het drie dagen durende evenement in Wenen werd dit jaar bezocht door bijna 2500 deelnemers uit 50 verschillende landen en het is daarmee het grootste Microsoft Dynamics 365 evenement van Europa. Centraal staat het delen van kennis om de ontwikkeling van Dynamics 365 en de daarop gebaseerde partneroplossingen te versterken.

Kennis delen

Cegeka-dsa is een van de eerste partners met een ERP-oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 en we zijn er trots op dat we gevraagd zijn onze ervaringen te delen met de partner community tijdens Directions EMEA.

Directeur Product Development Johan Gerrits is tijdens zijn keynote ingegaan op de livegang van Dynamics Empire Online bij Woonstichting Valburg en de positieve ervaringen van deze eerste klant. Ron Koppelaar, Enterprise Architect bij cegeka-dsa, heeft deelgenomen aan een Q&A panel om vragen te beantwoorden over de realisatie van onze ERP-oplossing op basis van SaaS. Cegeka-dsa kijkt terug op een zeer geslaagd evenement en kijkt uit naar de volgende edities!

Meer informatie?

  Contact

  Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

  Cegeka-dsa
  Bastion 4

  3905 NJ Veenendaal
  Nederland

  T (0318) 41 08 00

  M info@cegeka-dsa.nl