Focus op core business

De samenwerking tussen ERP-leverancier cegeka-dsa en ICT-dienstverlener NEH wordt geïntensiveerd. Beide partijen willen op deze manier nog beter inspelen op de vraag naar ontzorging vanuit de vastgoedmarkt.

De klant vaart wel bij de samenwerking tussen cegeka-dsa en NEH. Het laten hosten van Dynamics Empire door NEH maakt een lokale installatie van het ERP-pakket overbodig, en vormt daarmee een besparing op mankracht en financiële middelen. De klant kan zich focussen op haar core business.

Partnership

Cegeka-dsa en NEH zijn bij de totstandkoming van de samenwerking niet over een nacht ijs gegaan.

Jan Pieter Cleveringa, algemeen directeur van NEH licht toe: “Cegeka-dsa en NEH weten elkaar al jaren te vinden en daar begint het eigenlijk mee. Als er iets is, dan moet je elkaar kunnen bellen en zeggen: “Hoe gaan we dit oplossen?” Dit is nu al het geval en met de intensivering van onze samenwerking gaat dat alleen maar sterker worden.” Directeur Product & Development Johan Gerrits van cegeka-dsa beaamt dit: “Voor ons is het belangrijk om een betrouwbare partner te hebben. Uiteindelijk gaat het om het leveren van mooie dienstverlening voor onze klanten. In NEH hebben wij een partner gevonden die hier met hetzelfde enthousiasme invulling aan geeft.”

Over NEH

NEH is als ICT-dienstverlener onafhankelijk marktleider in het outsourcen van woningcorporaties en zorginstellingen naar de Cloud.

Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud, zorgt NEH dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Met mensgerichte ondersteuning van toetsenbord tot applicatie blinkt NEH uit in het ontzorgen van haar eindgebruikers.

Meer informatie?

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
F (0318) 41 09 99

M info@cegeka-dsa.nl