Een nieuw jaar, een nieuwe huisstijl

Ook in 2018 profiteert u van de innovatieve oplossingen van cegeka-dsa. Wel is deze dienstverlening verpakt in een geheel nieuw jasje. Van het vertrouwde groen zijn we overgestapt op een frisse blauwe look.

Met het nieuwe, dynamische kleurenspel sluiten we aan op de vernieuwde corporate identity van de Cegeka Group. We nemen afscheid van het groen dat ons heeft gediend sinds de fusie van Cegeka en DSA-Vision in 2014.

Nieuwe website

Natuurlijk is onze nieuwe huisstijl (zoals u ziet!) ook doorgevoerd in onze website.

Maar niet alleen de kleuren zijn veranderd. Met deze nieuwe site sluiten we beter aan bij de wensen, behoeften en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Graag gebruiken we onze website om een aantal zaken toe te lichten. Wat vinden wij belangrijk in een samenwerking en wat kunnen onze producten en diensten betekenen voor uw vastgoedorganisatie? In de antwoorden daarop zijn we graag duidelijk. Daarom hebben we gekozen voor een gebruiksvriendelijke site, in combinatie met korte, frisse en duidelijke teksten.

Partners en relaties

Meer informatie of ons logo in uw eigen communicatie?

Op 5 januari krijgen onze relaties bericht over onze nieuwe huisstijl. Indien gewenst ontvangt u ook ons logo, zodat u dit kunt gebruiken in uw eigen communicatie. Wilt u dit logo ontvangen? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze marketingafdeling via marketing@cegeka-dsa.nl

Vragen?

[recaptcha size:compact]

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met onze support afdeling. Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
F (0318) 41 09 99

M info@cegeka-dsa.nl