Persoonlijk vs. digitaal

Kennemer Wonen zet in op optimale klanttevredenheid. Een sterke klantrelatie, ondersteund door digitalisering van informatiestromen en communicatie, is daarbij essentieel. Goede ICT-oplossingen helpen in het vinden van de juiste balans tussen persoonlijk contact en zelfservice.

De woningcorporatie wordt hierin geholpen door Postex, een partner van cegeka-dsa. Marcel Jansen, Informatiecoördinator van Kennemer Wonen: “Postex ontzorgt ons met alle fysieke en digitale correspondentie. Door de koppeling met Dynamics Empire van cegeka-dsa weten zij precies hoe onze klanten hun post willen ontvangen. Daarbij worden onze uitgaande poststromen steeds verder gestandaardiseerd, wat voordelen heeft in het logistieke proces, de archivering en de kosten.”

Bye bye, envelop!

Standaard koppelingen tussen softwareleveranciers van een woningcorporatie dragen bij aan een efficiënte procesverwerking. De samenwerking tussen Postex, cegeka-dsa en Kennemer Wonen is daar een mooi voorbeeld van.

“In de klantcommunicatie is het werk teruggebracht van samenvoegen, printen, envelopperen en frankeren naar enkel nog het aansturen via het dashboard van Postex”, legt Anna Huisman (Projectleider Verbeteren Dienstverlening bij Kennemer Wonen) uit. Marcel voegt daaraan toe: “Digitalisering van de communicatie is essentieel, het is de toekomst. De kunst is om een goede balans te vinden tussen de wensen en behoeften van de klant, het draagvlak binnen de organisatie, het tempo en de wijze waarop de digitale communicatie of zelfservice vorm worden gegeven.”

Informatiesessies

Op 23 oktober jl. is er in samenwerking met Marcel Jansen van Kennemer Wonen een informatiesessie georganiseerd met betrekking tot geautomatiseerd outputmanagement en online betaalmogelijkheden (iDEAL).

Gedurende een ochtend werden verschillende woningcorporaties uit de omgeving van Amsterdam bijgepraat over de mogelijkheden. Deze eerste sessie was de start van een aantal informatiesessies die in de komende maanden georganiseerd zullen worden. Heeft u interesse om een sessie bij u in de buurt bij te wonen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Bron: Johan van den Beld, Corporatiemedia

Inschrijven?

  Contact

  Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

  Cegeka-dsa
  Bastion 4

  3905 NJ Veenendaal
  Nederland

  T (0318) 41 08 00
  F (0318) 41 09 99

  M info@cegeka-dsa.nl