Digitale klantcommunicatie

De afgelopen twaalf maanden kozen meer dan tien vastgoedorganisaties voor de combinatie Dynamics Empire en Outputmanagement van Postex.

De koppeling van Outputmanagement met Dynamics Empire stelt de vastgoedorganisatie in staat intelligente klantcommunicatie te regisseren die aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant. Klantcommunicatie kan eenvoudig worden ontworpen en verbeterd en de huurder wordt ondersteund met laagdrempelige dienstverlening door bijvoorbeeld iDEAL-betaalverzoeken. Zowel Postex als cegeka-dsa blijven investeren in de mogelijkheden van Outputmanagement, onder andere met een volledige automatisering van de dagelijkse post. Zowel digitaal als in geprinte vorm in de huisstijl van uw organisatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze samenwerking met Postex? Neem dan contact met ons op.

“De oplossing zorgt ervoor dat we kunnen inspelen op de voorkeur van de klant. De huurder geeft aan of hij digitaal wil communiceren of een fysieke brief wil ontvangen. Ook hebben we meer grip op ons incassoproces. Betalingsverzoeken (iDEAL) zijn beter te volgen en per huurder is inzichtelijk wat het openstaande bedrag is.”

Michael van IerselTeamleider Support bij Wooncompagnie

“Tijdens de migratie naar Dynamics Empire hebben we met Postex ook de overstap gemaakt van acceptgiro naar iDEAL-betaalverzoeken, zowel per post als digitaal. Postex is volledig geïntegreerd met Dynamics Empire en alle correspondentie met de klant wordt geautomatiseerd verzonden en gearchiveerd.”

Bart MarcelisWebmaster & facilitaire zaken bij Woonwenz

“De oplossing ontzorgt ons met alle fysieke en digitale correspondentie. Door de koppeling van Postex met Dynamics Empire weten wij precies hoe onze klanten hun post willen ontvangen. Daarbij worden onze uitgaande poststromen steeds verder gestandaardiseerd, wat voordelen heeft in het logistieke proces, de archivering en de kosten.”

Marcel JansenInformatie coördinator bij Kennemer Wonen

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00

M info@cegeka-dsa.nl

 

Meer informatie?