Wie we zijn

In close cooperation.

Als vastgoedorganisatie begrijpt u als geen ander het belang van een stevige fundering. Niet alleen voor woningen, maar ook voor IT-systemen. Dus wilt u kunnen bouwen op een stabiele partner die uw markt kent en begrijpt. Dagelijks ondersteunt cegeka-dsa ruim 6.000 gebruikers van meer dan 60 vastgoedorganisaties die samen meer dan 879.000 vastgoedeenheden beheren.

Door onze volledige focus op de vastgoedmarkt zijn wij in staat ons te verdiepen in de uitdagingen van onze klanten en hiervoor innovatieve en concrete oplossingen te bieden. Dit realiseren wij door goed naar onze klanten, de markt en onze partners te luisteren. Dit noemen wij 'In close cooperation'.

Onze belofte...

Vertrouwen, daar draait het om in een samenwerking. U mag het volgende van ons verwachten.

De klant op nummer 1

Uiteindelijk draait het bij cegeka-dsa allemaal om de klant. Dagelijks werken wij hard om het werk van onze klanten efficiënter en eenvoudiger te maken.

Afspraak = afspraak

Niks is vervelender dan in de problemen raken door een partner die zijn afspraken niet nakomt. Bij cegeka-dsa doen we daar niet aan. Het kan best zijn dat wij weleens 'nee' zeggen, maar als we ervoor gaan, kunt u op ons aan!

Duidelijk over wat wij kunnen

Bij cegeka-dsa kan veel, maar niet alles. Ook de dingen die wij niet kunnen maken wij graag bespreekbaar. Zo weet u wat u aan ons hebt.

Wij denken met u mee

U zoekt een partner die met u meedenkt. Een partner die u adviseert. Maar vooral ook een partner die naar u luistert. Met onze expertise en ervaring in de markt zijn wij die partner. Samen bepalen we de koers met de doelstellingen van uw organisatie als uitgangspunt.

Een keuze in plaats van een verplichting

Nieuwe technologische ontwikkelingen of een verbeterde manier van werken, de ontwikkelingen staan niet stil. U bepaalt met cegeka-dsa zelf het tempo. Altijd met de laatste techniek werken? Het kan, en wanneer het u schikt.

Niet tevreden met een 6

Implementatie klaar, cegeka-dsa vertrokken. Zo werkt het natuurlijk niet. Het maximale uit onze oplossing halen vergt inzet van alle betrokkenen. Wij stoppen niet voordat u tevreden bent.

Microsoft Partnership

Het voordeel van een wereldwijde technologiestandaard.

Dankzij ons partnership met Microsoft bent u verzekerd van de nieuwste Microsoft-oplossingen. Cegeka-dsa levert altijd de meest recente versies van Microsoft.

Het fundament van onze oplossingen is Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit zorgt voor de vertrouwde Microsoft look & feel en is daardoor eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Ook biedt dit product een volledige integratie met andere Microsoft-producten als Office 365, Azure, SharePoint Online en het Power platform.

Woondynamics

Sluit u aan bij de onafhankelijke gebruikersvereniging.

Uw mening wordt door cegeka-dsa op waarde geschat. Daarom worden gebruikers, verenigd in Woondynamics, actief betrokken bij het samenstellen van de jaarlijkse Roadmap. Daarmee hebben zij concrete invloed op onze productontwikkeling.

Woondynamics is de onafhankelijke gebruikersvereniging voor het product Dynamics Empire. De vereniging verzamelt kennis en ervaringen van vastgoedorganisaties en deelt deze met ons. Hierdoor blijven wij uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen in de sector en sluiten onze oplossingen altijd aan bij de praktijk van de moderne vastgoedmarkt.

MVO

Je eigen steentje bijdragen.

Als wij denken aan ondernemen, dan is dat meer dan de beste software voor klanten maken. Ook een maatschappelijke bijdrage leveren en rekening houden met onze omgeving, is waar wij voor staan. Van het steunen van lokale initiatieven als het onderwijs geven aan scholieren tot aan een bouwreis naar Vietnam.

Vragen?

  Contact

  Wilt u meer weten over cegeka-dsa? Wij staan u graag te woord!

  Cegeka-dsa
  Bastion 4
  3905 NJ Veenendaal
  Nederland

  T (0318) 41 08 00
  F (0318) 41 09 99

  M info@cegeka-dsa.nl