AVG

Dynamics Empire grondig én AVG-compliant testen binnen uw eigen On-Premise omgeving? Het partnership van cegeka-dsa en EntrD maakt het mogelijk.

Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het niet langer toegestaan uw data uit Dynamics Empire rechtstreeks in te zetten voor testdoeleinden. Om ervoor te zorgen dat u AVG-compliant kunt testen binnen uw On-Premise omgeving zijn wij een partnership aangegaan met EntrD uit Heerenveen. Deze organisatie specialiseert zich in het anonimiseren en genereren van testdata.

Datamasking & datageneratie

Het partnership zorgt ervoor dat EntrD inzicht krijgt in het datamodel van Dynamics Empire. EntrD kan daardoor twee oplossingen leveren die ervoor zorgen dat u kunt testen met geanonimiseerde persoonsgegevens.

Met datamasking kunt u snel een bestaande dataset uit Dynamics Empire omzetten naar een geanonimiseerde dataset die representatief is voor de oorspronkelijke persoonsgegevens. De data zijn niet meer herleidbaar tot personen, maar geven wel betrouwbare test- en analyseresultaten. Met datageneratie kunt u eenvoudig een grote hoeveelheid synthetische testdata creëren, bijvoorbeeld voor een performance test. EntrD kan op afroep een set testdata voor u genereren in elk gewenst volume.

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
F (0318) 41 09 99

M info@cegeka-dsa.nl

 

Vragen?