Studentenhuisvesting

Studentenhuisvester Student Experience heeft grote plannen en koos daarom voor Dynamics Empire van cegeka-dsa.

De huisvesting van studenten, maar dan net even anders. Wonen bij Student Experience betekent wonen met hotelfaciliteiten. De organisatie biedt huisvesting, service, gastvrijheid, veiligheid en sfeer op drie locaties in Amsterdam. De ambities van de huisvester doen niet onder voor die van de bewoners. Later dit jaar opent Student Experience een nieuwe locatie in Amsterdam en een vestiging in Madrid staat op de planning voor volgend jaar.  Tijd dus voor een professionele partner op het gebied van IT. Deze werd gevonden in cegeka-dsa.

Groei

Bij Student Experience zijn ze niet vies van een flinke portie ambitie, maar ze realiseren zich wel dat dit wat vraagt van de organisatie en haar ICT.

Belangrijke criteria in de selectie van een geschikte ERP waren daarom het gebruiksgemak, de wendbaarheid en de toekomstbestendigheid van de oplossing. Dynamics Empire scoorde op alle drie hoge ogen: De gebruiksvriendelijke en herkenbare Microsoft-interface, de mogelijkheid om andere software te koppelen op basis van standaarden en het innoverend vermogen van cegeka-dsa maakten duidelijk welke oplossing Student Experience gaat ondersteunen in haar groeiambities. Student Experience is op 6 mei, na een succesvolle online implementatie, live gegaan met Dynamics Empire.

Vragen?

  Contact

  Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

  Cegeka-dsa
  Bastion 4

  3905 NJ Veenendaal
  Nederland

  T (0318) 41 08 00

  M info@cegeka-dsa.nl