Dynamics Empire in de Microsoft cloud

Op 29 juli is Woonstichting Valburg live gegaan met Dynamics Empire Online dat is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central (SaaS).

We zijn trots dat wij Woonstichting Valburg, na een geslaagde voorbereiding, als eerste klant mogen feliciteren met de livegang van Dynamics Empire Online. De afgelopen jaren hebben cegeka-dsa en Microsoft intensief samengewerkt aan de realisatie van de SaaS-oplossing voor de vastgoedsector. Met de livegang van Dynamics Empire Online bij Woonstichting Valburg gaat cegeka-dsa nu de volgende fase in om haar product volledig beproefd en volwassen online beschikbaar te stellen aan de markt.

"Woonstichting Valburg heeft voor Dynamics Empire Online gekozen vanwege de ontzorging, continuïteit, veiligheid en verregaande flexibiliteit van deze SaaS-oplossing. Als eerste klant de sprong maken is natuurlijk spannend maar we zijn erg tevreden over de begeleiding vanuit cegeka-dsa en Microsoft."

Frank RoelofsICT Manager - Woonstichting Valburg

"Cegeka-dsa laat zien door te pakken richting de cloud. Met de flexibiliteit die Dynamics Empire Online op basis van Microsoft Dynamics 365 biedt, kunnen organisaties hun processen veilig en gemakkelijk uitvoeren op een manier die bij hen past. Dat betekent dat ze zich kunnen concentreren op de dingen die er echt toe doen: snel en efficiënt inspelen op de behoeften van hun klanten."

Jan BrouwerBusiness group lead Microsoft Dynamics - Microsoft

D365 Business Central

Met de introductie van Dynamics Empire Online wordt het platform Dynamics NAV 2017 vervangen door Dynamics 365 Business Central. In de woorden van Microsoft: we gaan van een ‘system of records’ naar een ‘system of intelligence’.

Microsoft heeft het product Navision volledig doorontwikkeld naar een oplossing die ook vanuit de cloud kan worden gebruikt. De volledig nieuwe en vereenvoudigde user interface, die door alle gebruikers device onafhankelijk gebruikt kan worden, is slechts een onderdeel van deze vernieuwing. Het nieuwe platform geeft onze klanten toegang tot allerlei mogelijkheden die de Microsoft cloud te bieden heeft om uw dienstverlening aan huurders en uw vastgoed processen te verbeteren en te innoveren.

 

 

 

 

SaaS

Dynamics Empire Online maakt het mogelijk de oplossingen van cegeka-dsa op basis van SaaS af te nemen. Blijft u liever On-Premise of Hosted werken? Ook dat is geen probleem.

SaaS stelt gebruikers in staat om via het internet gebruik te maken van Dynamics Empire Online. De gehele onderliggende infrastructuur, middleware, toepassingssoftware en -gegevens bevinden zich in de Microsoft cloud. Cegeka-dsa en Microsoft beheren de software en hardware en zorgen ervoor dat de gegevens beschikbaar en beveiligd zijn. U kunt daardoor zorgeloos gebruik maken van alle mogelijkheden die Dynamics Empire Online te bieden heeft.

"We zijn enorm trots op deze mijlpaal! Bij cegeka-dsa kiezen we voor een gedegen aanpak waarin de vrijgave van een beproefd en volwassen Dynamics Empire Online voor onze klanten centraal staat. Met de livegang van Woonstichting Valburg hebben we de daad bij het woord gevoegd."

Anton VreugdenhilAlgemeen Directeur - cegeka-dsa

"Cegeka-dsa is een van onze meest vooruitstrevende partners. Het feit dat ze als eerste een daadwerkelijke SaaS-oplossing vanuit de Microsoft Cloud hebben gerealiseerd voor de Nederlandse vastgoedsector geeft de kwaliteit van deze organisatie weer. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking waarin wij samen blijven investeren in Dynamics 365 Business Central en Dynamics Empire Online."

Horina SerbanescuDirector of Dynamics 365 Business Central Clients Engineering - Microsoft

Microsoft Ready Program

Het realiseren van de eerste ERP-oplossing voor het vastgoed in de cloud is mede mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking met de ontwikkelaars van Microsoft.

Met het Ready Program stelt Microsoft wereldwijd een aantal koplopers op het gebied van ERP-oplossingen in staat de transitie naar Dynamics 365 Business Central versneld en zorgvuldig door te voeren. Met dedicated ondersteuning van Microsoft hebben de ontwikkelaars van cegeka-dsa de afgelopen jaren hard gewerkt aan de totstandkoming van Dynamics Empire Online.

Cegeka-dsa bedankt haar strategische partner Microsoft voor de intensieve samenwerking. Daarnaast willen we graag een speciaal dankwoord uitspreken richting Woonstichting Valburg. De professionaliteit, de flexibiliteit en het vertrouwen die we bij deze corporatie hebben ervaren is essentieel geweest in het succes van de eerste livegang van Dynamics Empire Online.

 

 

 

 

Meer informatie?

  Contact

  Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

  Cegeka-dsa
  Bastion 4

  3905 NJ Veenendaal
  Nederland

  T (0318) 41 08 00

  M info@cegeka-dsa.nl