https://www.youtube.com/watch?v=ewgjjUio45k&feature=youtu.be

Development is Rocket Science!

Developer zijn bij cegeka-dsa is als werken met 'rocket science'. Baanbrekende innovatie en een gezamenlijk doel: het verbeteren en naar de cloud brengen van onze ERP-oplossing en aanvullende producten.

Werken aan maatwerk bij een klant in de polder? Doei! Bij cegeka-dsa bouw je aan een standaard oplossing voor Nederlandse vastgoedorganisaties. Je levert een directe bijdrage aan de ontwikkeling van ons product en onze transitie naar de Cloud. We doen dit overigens niet alleen, maar samen met onze strategische partner Microsoft. Ons product is gebaseerd op Dynamics 365 Business Central.

Vanaf medio 2020 levert cegeka-dsa haar ERP-oplossing en aanvullende producten (klantportaal, apps e.d.) naast on-premise, ook online uit. De naam wordt Dynamics Empire Online en het is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Ons product wordt wanneer het in de Cloud gaat een SaaS-oplossing. Afnemen doet men plat gezegd niet langer door te kopen, maar door een abonnement af te nemen. Dit betekent onder andere dat onze BI Solution op basis van PowerBI en Azure Datawarehouse technology gebouwd gaat worden.
Om ons product te onderhouden gebruiken wij NAV C/AL of AL code. Pak jij die of een van de vele andere uitdagingen op?
Uiteraard maken we gebruik van de mooiste spullen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Docker functionaliteit voor test en development doeleinden.
Ook het inzetten van DevOps voor heel onze ALM is voor ons een logische keuze.
Alles wat we aan het bouwen zijn, is gebaseerd op Microsoft Azure technologie. Het feit dat we (als een van slechts enkele partners wereldwijd) in het Microsoft Ready program zitten is daarbij mooi meegenomen. Zij aan zij met de beste developers van Microsoft brengen wij ons product als een van de eerste naar de Dynamics 365 Business Central Cloud.
We ontwikkelen Serverless Apps voor het ontsluiten van ons Dynamics platform. Uiteraard ontwikkelen wij onder architectuur.
Oh ja, en het ontwikkelen van ons klantportaal doen we op basis van Angular JS. Ben jij al enthousiast?

Belangrijke antwoorden!

Je hebt vast een heleboel vragen. Hier zijn alvast een paar interessante antwoorden.

Maken jullie gebruik van source control?

Zeker! We gebruiken Git in Azure DevOps.

Werken jullie met daily builds?

Na elke softwarewijziging wordt er een build gestart dus er draaien de hele dag door nieuwe builds. Deze worden automatisch gestart wanneer iemand een wijziging doorvoert. Op die manier kunnen onze developers zich bezighouden met wat echt leuk is en dat is mooie dingen bouwen.

Hebben jullie een up-to-date schedule?

Onze developers weten waar ze aan werken door het gebruik van een technische roadmap. Momenteel zijn we bezig met de transitie naar de Microsoft Cloud.

Wordt er geprogrammeerd in meer dan één taal of techniek?

We werken met de laatste technologieën rondom Azure. Het cloud-platform van Microsoft. Verder gebruiken we alle middelen om ons product zo goed mogelijk te maken zoals onder andere: AL, C# en PowerShell. Wel heeft iedereen zijn of haar eigen specialiteit. Laat je niet afschrikken als je maar één taal kent. We bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Testen jullie zelf de code?

Voor alle code die we schrijven worden automatische tests gemaakt. De door jouw geschreven code wordt door jou voorzien van een unit-test en daarna geautomatiseerd en geplaatst in een end-to-end test.

Nog iets heel anders... Hoe zit het eigenlijk met de arbeidsvoorwaarden?

Je ziet het, we onderscheiden ons van andere werkgevers met een inhoudelijk super interessante job. Dat neemt niet weg dat een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en een auto van de zaak erg fijn zijn. Dat regelen we dus ook voor je! Check de vacatures voor meer info.

Loop mee met Development

Maak vrijblijvend kennis met cegeka-dsa

Bij cegeka-dsa zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Tijdens een meeloopmoment bij Development delen we alle ins-and-out van de afdeling. Zo krijgen wij niet alleen de kans om jou te leren kennen, jij krijgt vooral de kans om ons te leren kennen! Je doet productkennis op, maakt kennis met nieuwe collega’s en je gaat aan de slag met ons product. Is de klik wederzijds? Dan is de Development afdeling van cegeka-dsa binnenkort jouw nieuwe werkplek! Vul snel het formulier in en wij nemen contact met je op.

  Trainees

  Maak jouw eerste stappen als developer

  Ben je net afgestudeerd en klaar om jouw carrière een vliegende start te geven? Word Development Trainee en leer van onze professionals!

  Starters

  Klaar om de vastgoedwereld te veroveren met jouw developer skills?

  Bij cegeka-dsa werk je aan een product om de vastgoedwereld te veroveren. Vanuit onze basis in het midden van het land werk je met een gedreven team developers. Je krijgt begeleiding van professionals en hebt de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

  Professionals

  Kom met jouw kennis en ervaring het verschil maken bij cegeka-dsa

  Naast starters zoeken we ook ervaren professionals voor onze development afdeling. In jouw rol werk je aan een standaardproduct vanuit ons kantoor in Veenendaal. Kennis delen is default in deze job.

  Direct solliciteren
   Ik geef cegeka-dsa toestemming mijn gegevens één jaar te bewaren.

   Vragen?

   Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter Toine van Kastel. Hij is te bereiken op 06 408 755 89 of stuur een mailtje naar toine.vankastel@cegeka-dsa.nl.

   Cegeka-dsa
   Bastion 4
   3905 NJ Veenendaal
   Nederland

   T (0318) 41 08 00

   M info@cegeka-dsa.nl