Junior Consultant

Lijkt het jou leuk om na een periode van ongeveer 6 maanden opgeleid te zijn tot Junior Consultant en zelfstandig je eerste project te draaien? Lees dan snel verder!

Cegeka-dsa biedt jou een uitgebreid trainingsprogramma. Op een intensieve manier leren wij je hoe wij Microsoft Dynamics implementaties begeleiden en ondersteuning bieden bij gebruikersvragen van onze klanten. Je krijgt een ervaren Consultant als buddy en samen met hem/haar ga je jezelf ontwikkelen tot een volwaardig Functioneel Consultant!

Bij cegeka-dsa verbeteren en digitaliseren wij de dienstverlening, bedrijfsvoering en informatievoorziening van vastgoedorganisaties. Dit jaar zijn wij weer op zoek naar starters op de arbeidsmarkt die in april 2020 fulltime beschikbaar zijn. Als trainee Functioneel Consultant word je opgenomen in ons starters programma. Je krijgt direct een vast contract en een leaseauto.

De job

Als trainee Functioneel Consultant word je opgenomen in ons starters programma. Je krijgt direct een vast contract en een leaseauto.

Binnen een aantal maanden ga je branche- en praktijkkennis opdoen bij onze klanten en loop je mee op de huidige projecten van jouw buddy. Je werkweek is erg afwisselend en biedt veel uitdaging! Op maandag geef je bijvoorbeeld een training/workshop over ons product aan een nieuwe klant, op dinsdag lees je nog eens de manual van ons systeem door en stuit je op een functionaliteit waar je het bestaan nog niet van wist, op woensdag ben je aan de slag met een implementatie, op donderdag bied je naar wens van de klant een aantal ondersteunende werkzaamheden en op vrijdag ben je gezellig bij ons op kantoor met alle andere consultants om kennis te delen en praktijksituaties met elkaar te bespreken.

Wat ga je doen?

Tijdens ons opleidingsprogramma van ongeveer 100 dagen:

  • Je leert onze organisatie kennen, wordt er kennis gedeeld, neem je deel aan bedrijfsupdates en leuke uitjes
  • Wij gaan een young professional van jou maken! Van ervaren consultants leer je de fijne kneepjes van het vak en krijg je feedback om beter te worden. Wij leren uiteraard ook graag van jou. Dus geef ons ook gerust feedback! Jouw ontwikkeling staat centraal in dit programma
  • Ook gaan wij jou wat IT kennis bijbrengen. Denk aan: kennis omtrent ons ERP-systeem: Dynamics Empire. Ons product is gebaseerd op Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central. Na het programma kun jij hier een aardig woordje over meepraten

Jouw profiel

  • Je bent HBO/WO afgestudeerd
  • Je opleiding ligt bij voorkeur in de richting van Business IT, Bedrijfseconomie, Business Administration, Vastgoed, Finance, Economische geografie
  • Je hebt maximaal 2 jaar (gerelateerde) werkervaring
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
  • Je hebt affiniteit met vastgoed en/of IT
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (je krijgt van ons een leaseauto)

Jouw voorgangers

"Het viel mij op dat alle collega's ervoor openstaan om je verder te helpen en hun eigen ervaringen delen. Naast het werken zelf is het immers ook belangrijk om je thuis te voelen binnen het bedrijf waar je werkt. Ik kan zeggen dat ik dat gevoel erg snel kreeg. Niet alleen door de ondersteuning van collega’s, maar ook door de open cultuur en korte lijnen binnen cegeka-dsa."

YarenJunior Consultant

"Een carrière bij cegeka-dsa betekent dat je elke dag opnieuw wordt uitgedaagd; zo leer je snel te schakelen tussen het programma en de mens. Je werkt in een sociale omgeving met klanten vanuit heel Nederland wat ook de mogelijkheid geeft om je eigen netwerk op te bouwen. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het inbrengen van eigen ideeën."

LucasJunior Consultant

"Cegeka-dsa biedt je een kans om op een actieve en praktische manier kennis te maken met het product, de markt en onze klanten. Je wordt goed meegenomen tijdens het leertraject en werk je al snel mee aan echte projecten. Je consultancy, communicatie en IT vaardigheden zullen in korte tijd fors groeien. Als consultant bij cegeka-dsa krijg je een zeer stevige basis om verder te bouwen aan je carrière doelen."

JavierJunior Consultant

Direct solliciteren?
Ik geef cegeka-dsa toestemming mijn gegevens één jaar te bewaren.

Vragen?

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter Femke Frowijn. Zij is te bereiken via femke.frowijn@cegeka.com of via +31 6 361 81 321.

Cegeka-dsa
Bastion 4
3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
F (0318) 41 09 99

M info@cegeka-dsa.nl