https://www.youtube.com/watch?v=a6klzRpjGPY

Start jij je carrière bij cegeka-dsa?

(Bijna) afgestudeerd? Lees snel verder of ons Consultancy Traineeship iets voor jou is!

Bij cegeka-dsa verbeteren en digitaliseren wij de dienstverlening, bedrijfsvoering en informatievoorziening van vastgoedorganisaties. Al drie jaar op rij hebben wij een leerzaam, leuk en uitdagend traineeship kunnen bieden aan pas-afgestudeerden, waarbij je meteen een tastbare bijdrage kunt leveren aan de groei van onze organisatie. Elk jaar gaan er weer een traineeships van start.

De grote lijnen

Cegeka-dsa biedt een uitgebreid programma om jou op te leiden tot een volwaardig Functioneel Consultant. Hoe dan? Je begint bij ons als trainee, en waar je uiteindelijk eindigt is helemaal aan jou. Bij ons ben je namelijk ‘CEO van je eigen carrière’: jij hebt de touwtjes zelf in handen. Gedurende het programma leren wij jou onze organisatie kennen en krijg je trainingen in zowel gedragsvaardigheden als ook product- en businesskennis. Daarnaast word je het gehele traject begeleid door jouw persoonlijke mentor.

Direct aanmelden

Het programma

Culture

Het Culture-programma van cegeka-dsa bestaat uit het delen van kennis, bedrijfsupdates en leuke uitjes met het gehele bedrijf. Samen werken wij aan een gezamenlijk doel.

Behavioral Skills

Bij het onderdeel Behavioral Skills gaan wij van jou een (young) professional maken. Daarnaast leer je van ervaren consultants de fijne kneepjes van het vak en krijg je feedback om nog beter te worden. Uiteraard mag jij ook feedback aan ons geven! Jouw ontwikkeling staat in dit programma centraal.

Technical Skills

Bij het onderdeel Technical Skills word je op de hoogte gebracht van alles omtrent ons ERP-systeem: Dynamics Empire. Ons product is gebaseerd op Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central en na het traineeship kun je hier goed over meepraten. Verder doe je branchekennis op en loop je mee op verschillende projecten bij onze klanten en bij ons op kantoor.

Direct aanmelden

Over ons

Bij cegeka-dsa zijn we geen generalisten, onze focus ligt volledig op de vastgoedmarkt. Op deze manier hebben wij de kennis en ervaring ontwikkeld om een echte bijdrage te kunnen leveren aan deze dynamische sector.

Wij ontwikkelen software voor de vastgoedmarkt. Met andere woorden: wij leveren de bits voor de bricks. Dagelijks worden door ongeveer 6.000 gebruikers ruim 879.000 woningen beheerd met ons uitgebreide ERP-systeem.

Direct aanmelden

Jouw voorgangers

"Het viel mij op dat alle collega's ervoor openstaan om je verder te helpen en hun eigen ervaringen delen. Naast het werken zelf is het immers ook belangrijk om je thuis te voelen binnen het bedrijf waar je werkt. Ik kan zeggen dat ik dat gevoel erg snel kreeg. Niet alleen door de ondersteuning van collega’s, maar ook door de open cultuur en korte lijnen binnen cegeka-dsa."

YarenMaster Business Administration

"Een traineeship bij cegeka-dsa betekent dat je elke dag opnieuw wordt uitgedaagd; zo leer je snel te schakelen tussen het programma en de mens. Je werkt in een sociale omgeving met klanten vanuit heel Nederland wat ook de mogelijkheid geeft om je eigen netwerk op te bouwen. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het inbrengen van eigen ideeën."

LucasMaster Business Administration

"Middels het consultancy traineeship biedt cegeka-dsa je een kans om op een actieve en praktische manier kennis te maken met het product, de markt en onze klanten. Je wordt goed meegenomen tijdens het leertraject en werk je al snel mee aan echte projecten. Je consultancy, communicatie en IT vaardigheden zullen in korte tijd fors groeien. Door het traineeship te volgen krijg je een zeer stevige basis om verder te bouwen aan je carrière doelen binnen cegeka-dsa."

JavierMaster Geology
Direct aanmelden

Jouw profiel

 • Je bent HBO/WO afgestudeerd
 • Je opleiding ligt bij voorkeur in de richting van Business IT, Bedrijfseconomie, Business Administration, Vastgoed, Finance, Economische geografie
 • Je hebt maximaal 2 jaar (gerelateerde) werkervaring
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
 • Je hebt affiniteit met vastgoed en/of IT
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs (je krijgt van ons een leaseauto)
Direct aanmelden

Direct solliciteren?
  Ik geef cegeka-dsa toestemming mijn gegevens één jaar te bewaren.

  Vragen?

  Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter Toine van Kastel. Hij is te bereiken op 06 408 755 89 of stuur een mailtje naar toine.vankastel@cegeka-dsa.nl.

  Cegeka-dsa
  Bastion 4
  3905 NJ Veenendaal
  Nederland

  T (0318) 41 08 00
  E recruitment@cegeka-dsa.nl