https://www.youtube.com/watch?v=ewgjjUio45k

Development is
Rocket Science!

Hey afstudeerder! Bijna klaar voor het echte werk? Meld je snel aan voor het Traineeship!

Bij cegeka-dsa verbeteren en digitaliseren wij de dienstverlening, bedrijfsvoering en informatievoorziening van vastgoedorganisaties. Al vier jaar op rij hebben wij een leerzaam, leuk en uitdagend traineeship kunnen bieden aan pas-afgestudeerden, waarbij je meteen een tastbare bijdrage kunt leveren aan de doorontwikkeling van onze applicatie en de groei van onze organisatie. Ook dit jaar gaat er weer een traineeship van start.

Traineeship

Cegeka-dsa biedt een uitgebreid programma om jou op te leiden tot een volwaardig Business Central Developer. Hoe dan? Je begint bij ons als trainee, en waar je uiteindelijk eindigt is helemaal aan jou. Bij ons ben je namelijk ‘CEO van je eigen carrière’: jij hebt de touwtjes zelf in handen.

Gedurende het programma ga je werken met interessante Microsoft-technologieën: Dynamics 365 Business Central, NAV, DevOps, .NET, PowerShell, SQL Sever en Azure. Je wordt het gehele traject begeleid door jouw buddy en hij/zij is een ervaren Developer waar je veel van kunt leren. Na 100 dagen kun jij zelfstandig meedraaien in onze scrumteams als Junior Developer.

Direct solliciteren

Het programma

Culture

Het Culture-programma van cegeka-dsa bestaat uit het delen van kennis, bedrijfsupdates en leuke uitjes met het gehele bedrijf. Samen werken wij aan een gezamenlijk doel.

Technical Skills

Bij het onderdeel Technical Skills word je op de hoogte gebracht van alles omtrent ons ERP-systeem: Dynamics Empire. Ons product is gebaseerd op Dynamics 365 Business Central/NAV en na het traineeship weet jij alles over deze platformen. Verder doe je branchekennis op en leer je alles over de Microsoft-producten waar wij mee werken. Je volgt ook diverse (externe) trainingen en workshops gegeven door Microsoft MVP’s en ga je Microsoft certificaten halen.

Behavioral Skills

Bij het onderdeel Behavioral Skills gaan we van jou een (young) professional maken. Daarnaast leer je van ervaren developers de fijne kneepjes van het vak en we leren je alles over de Agile/SCRUM-methodiek. Jouw ontwikkeling staat in dit programma centraal.

Direct solliciteren

Over ons

Bij cegeka-dsa zijn we geen generalisten, onze focus ligt volledig op de vastgoedmarkt. Op deze manier hebben wij de kennis en ervaring ontwikkeld om een echte bijdrage te kunnen leveren aan deze dynamische sector.

Met de laatse én de beste tools ontwikkelen wij software voor de vastgoedmarkt. Met andere woorden: wij leveren de bits voor de bricks. Dagelijks worden door ongeveer 5.500 gebruikers ruim 820.000 woningen beheerd met ons uitgebreide ERP-systeem. Dit systeem draait op Microsoft Dynamics NAV en binnenkort op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Een grote verandering, waar jij onderdeel van uit mag maken!

Direct solliciteren

Jouw collega's

"Ik was zeer positief over de betrokkenheid en ondersteuning van collega’s tijdens het traineeship. Cegeka-dsa investeert veel tijd en energie in de nieuwe trainees om ze zo goed mogelijk te begeleiden. Hierdoor voel je je al snel onderdeel van het development team."

MartijnJunior Developer

“Cegeka-dsa bied een open cultuur die mogelijk maakt jouw vragen aan iedereen kan stellen. Je word snel opgenomen als een volwaardig teamlid waardoor je vrijwel meteen met kleine taken echt al iets kan betekenen voor het team.”

DanielJunior Developer

"Vanaf het begin voelde ik me direct erg welkom bij cegeka-dsa. De sfeer is goed en je kan met vragen bij iedereen terecht. Er liggen ontzettend veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen als developer."

GijsJunior Developer

“Indien je gebeten bent door IT en drang om te leren kan ik niets anders doen dan je het traineeship development bij Cegeka-dsa aanraden. Met behulp van een erkende training, leuke werksfeer en je behulpzame collega's pik je de basis elementen van development snel op waarbij je op een andere wijze leert denken en samenwerken.“

ValerieJunior Developer
Direct solliciteren

Jouw profiel

  • Je bent HBO of WO afgestudeerd
  • Je opleiding ligt bij voorkeur in de richting van: Computer Science, HBO-ICT, Bedrijfskundige Informatica, (Technische) Informatica, KI en AI en/of Beta studies
  • Je hebt maximaal 2 jaar (geelateerde) werkervaring
  • Je hebt basiskennis met programmeren van software
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent leergierig, analytisch en continu op zoek naar verbetering
Direct solliciteren

Aanmelden
    Ik geef cegeka-dsa toestemming mijn gegevens één jaar te bewaren.