https://www.youtube.com/watch?v=ewgjjUio45k

Development is
Rocket Science!

Hey afstudeerder! Bijna klaar voor het echte werk? Meld je snel aan voor het Traineeship!

In september 2019 start het Development Traineeship bij cegeka-dsa. Ben jij klaar om de stap te maken naar het echte werk en aan de slag te gaan met Microsoft als belangrijkste partner? In 100 dagen leer je alles van de Microsoft-producten waar wij mee werken. Je werkt in teams aan de ontwikkeling van onze software en je bent direct van toegevoegde waarde voor ons én voor onze klanten!

Eerst meelopen

Bij cegeka-dsa zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Tijdens een meeloopmoment bij Development delen we alle ins and outs van het Development Traineeship. Zo krijgen wij niet alleen de kans om jou te leren kennen, jij krijgt vooral de kans om ons te leren kennen! Je doet productkennis op, maakt kennis met nieuwe collega’s en je gaat aan de slag met ons product. Is de klik wederzijds? Dan ben jij binnenkort Development Trainee bij cegeka-dsa!

Vul snel het formulier in en wij nemen contact met je op.

Direct solliciteren

Traineeship

Cegeka-dsa biedt een uitgebreid programma om jou te begeleiden tijdens jouw eerste stappen als Developer. De start is op 2 september, dus na je welverdiende vakantie kun je gelijk doorpakken. Je begint als trainee en waar het eindigt is aan jou. Bij ons ben je CEO van je eigen carrière.

Wanneer je bij cegeka-dsa als Developer werkt, ga je werken met interessante Microsoft-technologieën: Dynamics 365 Business Central, NAV, DevOps, .NET, C#, PowelShell, SQL Server en Azure. Tijdens het traineeship leer je van een ervaren ontwikkelaar, zodat jij na het 100 dagen-programma als Junior Developer mee kunt draaien in een scrumteam. Aangezien een deel van onze Developmentafdeling in Roemenië zit, mag een stage daar naar toe natuurlijk niet ontbreken.

Direct solliciteren

Het programma

Culture

Het Culture-programma van cegeka-dsa bestaat uit het delen van kennis, bedrijfsupdates en leuke uitjes met het gehele bedrijf. Samen werken we aan een gezamenlijk doel.

Technical Skills

Bij het onderdeel Technical Skills word je op de hoogte gebracht van alles omtrent ons ERP-systeem: Dynamics Empire. Ons product is gebaseerd op Dynamics 365 Business Central/NAV en na het traineeship weet jij alles over deze platformen. Verder doe je branchekennis op en leer je alles over de Microsoft-producten waar wij mee werken.

Behavioral Skills

Bij het onderdeel Behavioral Skills gaan we van jou een (young) professional maken. Daarnaast leer je van ervaren developers de fijne kneepjes van het vak en we leren je alles over de Agile/SCRUM-methodiek. Jouw ontwikkeling staat in dit programma centraal.

Direct solliciteren

Over ons

Bij cegeka-dsa zijn we geen generalisten, onze focus ligt volledig op de vastgoedmarkt. Op deze manier hebben wij de kennis en ervaring ontwikkeld om een echte bijdrage te kunnen leveren aan deze dynamische sector.

Met de laatse én de beste tools ontwikkelen wij software voor de vastgoedmarkt. Met andere woorden: wij leveren de bits voor de bricks. Dagelijks worden door ongeveer 5.500 gebruikers ruim 820.000 woningen beheerd met ons uitgebreide ERP-systeem. Dit systeem draait op Microsoft Dynamics NAV en binnenkort op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Een grote verandering, waar jij onderdeel van uit mag maken!

Direct solliciteren

Jouw collega's

"We staan voor een fantastische uitdaging als cegeka-dsa: ons product naar de Cloud brengen! Hiervoor ben ik op zoek naar enthousiaste trainee developers die ons hierbij willen helpen. Ben jij klaar voor deze klus? Wij hebben er zin in!"

TijmenManager Development

"Werken bij cegeka-dsa betekent voor mij bezig zijn met de laatste technologieën in een uitdagende markt. Omdat we een echt software-bedrijf zijn krijgen we alle middelen ter beschikking om samen met collega's te werken aan goede oplossingen om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Doordat we ook integreren met andere producten is het werk erg veelzijdig en is up-to-date blijven erg belangrijk."

RaimondDeveloper
Direct solliciteren

Jouw profiel

  • HBO/WO afgestudeerd
  • Interessante opleidingen: Computer Science, HBO-ICT, Bedrijfskundige Informatica, (Technische) Informatica, KI en AI en Beta studies
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Leergierig, analytisch en continu op zoek naar verbetering
  • In bezit van een rijbewijs voor de bijbehorende leaseauto
Direct solliciteren

Direct solliciteren
Ik geef cegeka-dsa toestemming mijn gegevens één jaar te bewaren.