https://www.youtube.com/watch?v=a6klzRpjGPY

Ben jij er op tijd bij?

Hey afstudeerder! Meld je snel aan voor ons Consultancy Traineeship.

De volgende groep Consultancy trainees start in september 2019. We hebben nog maar een aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Bij cegeka-dsa verbeteren en digitaliseren wij de dienstverlening, bedrijfsvoering en informatievoorziening van de vastgoedwereld. Gedurende het traineeship kun jij direct een tastbare bijdrage leveren aan de groei van onze organisatie.

Traineeship

Cegeka-dsa biedt een uitgebreid programma om jou op te leiden tot consultant. De start is op 2 september, dus na je welverdiende uurtjes in de zon kun je gelijk doorpakken. Je begint als trainee en waar het eindigt is aan jou. Bij ons ben je CEO van je eigen carrière.
Gedurende het programma leer je cegeka-dsa kennen, krijg je trainingen in zowel gedragsvaardigheden als product- en businesskennis en word je begeleid door een mentor.
Direct aanmelden

Het programma

Culture

Het Culture-programma van cegeka-dsa bestaat uit het delen van kennis, bedrijfsupdates en leuke uitjes met het gehele bedrijf. Samen werken we aan een gezamenlijk doel.

Behavioral Skills

Bij het onderdeel Behavioral Skills gaan we van jou een (young) professional maken. Daarnaast leer je van ervaren consultants de fijne kneepjes van het vak en krijg je meerdere malen 360 graden feedback. Jouw ontwikkeling staat in dit programma centraal.

Technical Skills

Bij het onderdeel Technical Skills word je op de hoogte gebracht van alles omtrent ons ERP-systeem: Dynamics Empire. Ons product is gebaseerd op Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central en na het traineeship weet jij alles over deze platformen. Verder doe je branchekennis op en loop je mee op verschillende projecten bij de klant en bij ons op kantoor.

Direct aanmelden

Over ons

Bij cegeka-dsa zijn we geen generalisten, onze focus ligt volledig op de vastgoedmarkt. Op deze manier hebben wij de kennis en ervaring ontwikkeld om een echte bijdrage te kunnen leveren aan deze dynamische sector.

Wij ontwikkelen software voor de vastgoedmarkt. Met andere woorden: wij leveren de bits voor de bricks. Dagelijks worden worden door ongeveer 5.500 gebruikers ruim 820.000 woningen beheerd met ons uitgebreide ERP-systeem.

Direct aanmelden

Jouw voorgangers

Cegeka-dsa bood mij de kans om met echte projecten mee te draaien terwijl ik ook nog de ruimte kreeg om me te verdiepen in communicatie en sectortraining. Op deze manier was de overgang naar de werkvloer na mijn studie een aangenaam proces. Wat cegeka-dsa verder voor mij differentieert is de warme, enthousiaste sfeer en de collectieve ambitie van ons team.

SaraabBachelor Business Administration

Het traineeship van cegeka-dsa is een leerzame en interessante ervaring met veel focus op professionele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je niet alleen de skills om klanten goed te kunnen helpen, maar leer je ook veel over je eigen persoonlijkheid, leiderschap en presentatie-skills.

JamieMaster Business Administration

Het traineeship is in mijn ogen de beste manier om de organisatie, het product en de klant te leren kennen. Het programma, waarin sociale en technische vaardigheden worden gecombineerd met je persoonlijke ontwikkeling, heeft ervoor gezorgd dat ik de juiste basis heb voor een mooie carrière bij cegeka-dsa.

MaikelMaster Finance
Direct aanmelden

Jouw profiel

  • HBO/WO afgestudeerd
  • Interessante opleidingen: Business IT, Bedrijfseconomie, Business Administration, Vastgoed, Finance, Economische geografie
  • Maximaal 2 jaar (gerelateerde) werkervaring 
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
  • Interesse in vastgoed/IT
  • In bezit van een rijbewijs voor de bijbehorende leaseauto
Direct aanmelden

Aanmelden
Ik geef cegeka-dsa toestemming mijn gegevens één jaar te bewaren.