Verhogen klanttevredenheid en verlagen van bedrijfslasten.

Woonbedrijf ieder1 uit Deventer heeft gekozen voor Dynamics Empire, de oplossing van cegeka-dsa. Het nieuwe systeem moet de corporatie helpen haar belangrijkste doelstellingen te verwezenlijken: het verhogen van de klanttevredenheid en het verlagen van de bedrijfslasten.

Ketensamenwerking & dagelijks onderhoud

“Wij willen met de keuze voor Dynamics Empire de klanttevredenheid verhogen en de bedrijfslasten verlagen. Een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem in combinatie met slim ingerichte klantprocessen zullen zorg dragen voor de realisatie” aldus Anita Gosewehr, manager financiën bij Woonbedrijf ieder1.

Een belangrijk argument voor de keuze voor Dynamics Empire is de digitale integratie die het systeem biedt voor het proces dagelijks onderhoud. Het systeem ondersteunt het gehele proces van intake, planning, uitvoering door eigen vaklieden en financiële afrekening, tot en met de integratie met het systeem van de aannemer.

Best Practice procesmodel als basis

Woonbedrijf Ieder1 werkt op dit moment met een SAP-oplossing. “De overstap van de huidige SAP-oplossing naar Dynamics Empire vindt plaats op basis van het Best Practice procesmodel van cegeka-dsa.” zegt Anita Gosewehr. “We willen met het nieuwe primaire systeem binnen afzienbare tijd en met acceptabele kosten onze ambities realiseren en een bewezen oplossing is daarbij een bewuste keuze. Cegeka-dsa heeft met haar Best Practice procesmodel een basis in handen die goed aansluit bij onze organisatie.”

“De toepassing van het Best Practice procesmodel houdt in dat Ieder1 zoveel mogelijk meegaat in de voorgestelde processen om zo maximaal profijt te halen uit het gebruik van een beproefd en constant ontwikkelend model.” aldus Anita Gosewehr.

Voor Woonbedrijf Ieder1 was het zeer belangrijk dat Dynamics Empire altijd de laatste versie van Microsoft- technologie gebruikt. “Het feit dat wij gelijk meegaan in de laatste release van Dynamics Empire (Release 17, red.) zorgt ervoor dat we optimaal gebruik kunnen maken van de laatste techniek van zowel Microsoft als cegeka-dsa.” motiveert Anita Gosewehr. Woonbedrijf ieder1 wil medio 2018 met Dynamics Empire in productie gaan.

Over cegeka-dsa

Cegeka-dsa is softwareleverancier voor de vastgoedmarkt. Het bedrijf levert met Dynamics Empire een moderne, up-to-date en integrale oplossing op basis van Microsoft-technologie. Klanten in de vastgoedmarkt profiteren van onze schat aan kennis en jarenlange ervaring.

Over Woonbedrijf ieder1

Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Met 14.500 woningen is Woonbedrijf ieder1 de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek. Met ruim tweehonderd medewerkers zet Woonbedrijf ieder1 zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat de huurders prettig wonen.

Vragen?

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met onze support afdeling. Klik dan op een van de onderstaande links. Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00
F (0318) 41 09 99

M info@cegeka-dsa.nl