Invulling geven aan digitaliseringsambitie

Woningcoporatie WoonInvest uit de regio Haaglanden heeft onlangs gekozen voor Dynamics Empire van cegeka-dsa.

Na een zorgvuldig selectietraject, dat begeleid is door HC&H Consultants, was de projectgroep het unaniem eens dat Dynamics Empire het best scoorde op de vooraf gedefinieerde selectiecriteria. De bijdrage van ICT aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en processen wordt door WoonInvest op waarde geschat en Dynamics Empire gaat hier een belangrijke rol in vervullen. Cegeka-dsa en WoonInvest geven zo samen invulling aan de digitaliseringsambitie van de woningcorporatie.

Sectorstandaarden

WoonInvest heeft ervoor gekozen de nieuwe ERP volgens het Best Practice procesmodel van cegeka-dsa in te richten en te implementeren.

Dat betekent dat er wordt gewerkt op basis van sectorstandaarden. Het resultaat: een softwareoplossing die eenvoudig en veilig te koppelen is met systemen van derden. Bestuurder Marianne Straks: “We gaan de komende maanden de samenwerking in met als doelstelling livegang van Dynamics Empire op 1 januari 2020. We hebben vertrouwen in de implementatie en dat het systeem ons veel te bieden heeft. Dat vertrouwen is gebaseerd op de gedegen voorbereiding en op de gedrevenheid van onze mensen. Uitgangspunt is het verbeteren van de dienstverlening aan onze klanten.”

Contact

Wilt u meer weten over cegeka-dsa of zou u graag in contact treden met ons? Wij staan u graag te woord!

Cegeka-dsa
Bastion 4

3905 NJ Veenendaal
Nederland

T (0318) 41 08 00

M info@cegeka-dsa.nl

 

Meer informatie?